ClickTale vine în România, la Conferințele GPeC

de | 26/09/2013 | 0 comentarii

Reading Time: < 1 minute

Gala Premiilor eCommerce tocmai a anuntat prima surpriza din cadrul Conferintelor Nationale de E-Commerce (ed. a III-a), din 5 noiembrie: Daniel Dubin (ClickTale.com – unul din cele mai importante tool-uri de Customer Experience Analytics la nivel mondial) va sustine un keynote speech despre optimizarea conversiilor si cresterea vanzarilor!

De asemenea, Daniel va sublinia principalele aspecte rezultate in urma implementarii ClickTale de catre magazinele online romanesti inscrise in competitia GPeC 2013. Este primul proiect de asemenea anvergura (peste 70 de magazine au implementat tool-ul simultan) pe care ClickTale a ales sa il dezvolte impreuna cu noi, GPeC devenind primul eveniment de comert electronic sustinut de unul din cele mai importante tool-uri de Customer Experience Analytics la nivel mondial.

Conferintele au loc in 5 noiembrie, in Bucuresti, la Crystal Palace Ballrooms. Fiti cu ochii pe site-ul GPeC, pentru a afla din timp agenda si pentru a profita de oferta de inscriere early bird!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Feedback.Trusted.ro

Partenerii noștriNewsman
Mobilpay
Avocatnet.ro

Urmărește-ne