WebDigital devine partener TRUSTED.ro – Programul Național pentru Certificarea Magazinelor Online din România

de | 3/04/2013 | 0 comentarii

Reading Time: 2 minutes

TRUSTED.ro și WebDigital au încheiat un parteneriat prin care clienții ambelor părți vor avea de câștigat atât pe termen scurt, cât și pe termen lung.

La nivel practic, magazinele online recomandate de WebDigital vor beneficia de o reducere de 20 de euro la plata taxei anuale de membru TRUSTED.ro. Astfel, în loc de 120 de euro + TVA, clienții recomandați de WebDigital vor plăti 100 de euro + TVA.

TRUSTED.ro va beneficia de un aport de clienți de încredere, care să crească valoarea Programului Național pentru Certificarea Magazinelor Online. De asemenea, WebDigital le va prezenta partenerilor săi avantajele statutului de membru în rețeaua magazinelor de încredere TRUSTED.ro și va susține inițiativele de promovare ale rețelei TRUSTED.ro.

Parteneriatul dintre cele două organizații are în vedere și desfășurarea unor evenimente în domeniul comerțului electronic și al marketing-ului online. Detaliile despre aceste evenimente vor fi oferite la momentul oportun.

Andrei Radu, co-fondator TRUSTED.ro:

„Programul de certificare a magazinelor online din Romania – TRUSTED.ro – are ca scop principal creșterea standardelor de calitate ale site-urilor de comerț electronic din România și a încrederii consumatorilor în tranzacționarea online. Comerțul prin internet reprezintă deja prezentul și viitorul, iar sigla TRUSTED atestă că magazinele online care o afișează respectă legislația și bunele practici din domeniu. Pentru că ne dorim un comerț electronic sănătos și curat, stabilim parteneriate cu cei care cred în aceleași valori, iar WebDigital este un astfel de partener. Ne bucurăm să-i avem alături și să contribuim împreună la creșterea pieței”.

Ionuț Munteanu, Senior PPC Specialist și Trainer WebDigital:

„Parteneriatul cu TRUSTED.ro vine, în primul rand, în sprijinul consumatorilor finali. Această mișcare are rolul de a crește încrederea consumatorilor în produsele și serviciile care se comercializează pe internet. În plus, ne dorim să sprijinim orice mișcare benefică care își propune să contribuie la creșterea directă sau indirectă a calității desfășurării comerțului pe internet, la informarea corectă a  clienților care aleg să cumpere de pe Internet și la protejarea investiției acestora. Parteneriatul implică și o serie de oferte speciale către clienții TRUSTED.ro, training-uri și workshop-uri care să ofere informații utile despre promovarea online.”

 

Despre TRUSTED.ro

TRUSTED.ro propune un set de standarde (atât obligații legale, cât și bune practici) pe care magazinele online trebuie să le îndeplinească pentru a primi această certificare. Îndeplinirea standardelor este verificată de cel puțin două ori pe an, dar și ori de câte ori există o plângere întemeiată în acest sens.

TRUSTED.ro este un proiect implementat de Gala Premiilor eCommerce, Legi-Internet.ro și Asociația pentru Protecția Consumatorilor din România. Niciunul cele trei organisme nu este implicat direct în activități de comerț electronic, asigurându-se astfel obiectivitatea certificării.

În prezent, peste 120 de magazine online românești fac parte din TRUSTED.ro.

Despre WebDigital

WebDigital este o agenție specializată în PPC Marketing care îşi propune să vadă lucrurile „altfel” în mediul online și să ofere tuturor categoriilor de clienți, mici, medii și mari, instrumente potrivite pentru promovarea afacerilor lor. WebDigital îmbină caracteristicile unei agenții de media specializate în media buying pe Google, Facebook și LinkedIn cu elemente specifice unei agenții de publicitate online clasice prin oferirea de servicii de strategie, asistență și consultanță în desfășurarea campaniilor de Pay per Click Marketing.

În plus față de campaniile comerciale desfășurate până în prezent, WebDigital a asistat în atingerea obiectivelor câtorva parteneri ca Angajatori de Top, Zilele Biz, Internet & Mobile World, Computer World și Lumea SEO PPC.

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Feedback.Trusted.ro

Partenerii noștriNewsman
Mobilpay
Avocatnet.ro

Urmărește-ne