PROFIL Retro Boutique, magazinul vintage cu dichis

de | 23/01/2013 | 0 comentarii

Reading Time: 2 minutes

Deşi RetroBoutique.ro este activ de mai puţin de un an, putem spune şi noi, asemeni maestrului Caragiale: “Sunt vechi, domnule!” Asta pentru că Retro Boutique şi-a propus de la bun început să comercializeze produse mai aparte – decoraţiuni vintage pentru interioare cu farmec.

Fiecare dintre produsele de pe site are o istorie, fie că este vorba despre perne decorative, ceasuri de perete sau rame foto cu patină. Pentru fiecare au gândit, alături de o descriere funcţională completă, un fragment de poveste. Numărul clienţilor care revin încântaţi recompensează efortul depus pentru a genera această “experienţă”.

Echipa magazinului nu uită însă lucrurile esenţiale! Clienţii beneficiază de un proces de cumpărare simplu şi operativ :

  • stocuri proprii, deci nu există timp de aşteptare pentru un produs
  • comanda se poate plasa fără a fi necesară crearea unui cont;
  • ambalare gratuită în hârtie specială (produsele sunt cadouri vintage perfecte)

Clienţii de la Retroboutique.ro au în comun pasiunea pentru o vreme a eleganţei pe care decoraţiunile puse în vânzare o reînvie. De aceea, pe pagina de Facebook a magazinului Retro Boutique a fost construită o comunitate. În fiecare zi, cei care au dat Like vor găsi acolo materiale din cele mai diverse, de la sfaturi pentru amenajări interioare până la imagini cu decoruri shabby chic.

Poate părea ciudat ca un magazin vintage să vorbească despre planuri, dar ele există şi nu sunt deloc puţine. Câteva dintre ele:

  • un  portofoliu de produse mai larg
  • cardul de fidelitate cu bonus-uri
  • un blog cu articole atractive despre amenajări retro

La Retroboutique, mai lipseşte doar livrarea cu poştalionul! Dar cine știe, poate vor rezolva şi această problemă, o dată ce vor găsi o pereche straşnică de cai…

——————————–

Acest profil face parte dintr-o serie de prezentări ale magazinelor atestate Trusted.ro. Citiți și celelalte profiluri.

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Feedback.Trusted.ro

Partenerii noștriNewsman
Mobilpay
Avocatnet.ro

Urmărește-ne