PROFIL EchipamentMilitar.ro: adrenalină, control, camaraderie

de | 18/12/2012 | 0 comentarii

Reading Time: 2 minutes

Pe EchipamentMilitar.ro clienții descoperă o multitudine de produse pentru hobby-urile lor. Zilnic, aceștia sunt întâmpinați cu promoții, produse de calitate, din airsoft, camping și outdoor, optică sportivă și autoapărare.

Lansat spre sfârșitul anului 2009, EchipamentMilitar.ro este unul din primele magazine care au avut un rol important în promovarea airsoftului pe piața din România. La început a fost pasiune, însă ulterior s-a trasformat într-o afacere care combină distracția cu munca, afirmă Matei Gogu, managerul EchipamentMilitar.ro.

În România, airsoftul este încadrat la sporturi, iar EchipamentMilitar.ro îl promovează cu mândrie. Airsoftul dezvoltă spiritul de camaraderie, oferă adrenalină și șansa de a face mișcare și de a petrece cât mai mult timp cu băieții în aer liber.

Pagina lor de Facebook este un mod ideal de a-ți începe ziua cu veselie și de a fi la curent cu noutățile din airsoft. Îi găsești și pe Pinterest, Twitter și Google Plus, însă după cum afirmă și ei, nu la fel de activi ca pe Facebook. Pe canalul oficial de YouTube prezintă review-uri, openbox-uri și filmulețe de prezentare pentru puști și pistoale destinate jocului de airsoft.

Pentru a fi la curent cu produsele noi sau cu promoțiile speciale, clienții se pot abona la newsletter-ul EchipamentMilitar.ro. Clienții îi „bombardează ” zilnic cu întrebări prin telefon sau prin e-mail și asta le place la nebunie. Fie că sunt începători în airsoft sau au deja vechime în acest sport, pe EchipamentMilitar.ro cumpărătorii își găsesc răspunsurile și produsele de care au nevoie.

Produsele vândute în principal sunt cele de airsoft, însă traficul aflat în permanentă creștere și clienții care revin în număr tot mai mare l-au făcut pe Matei Gogu să promită o lărgire a gamei de produse și o diversificare a hobby-urilor promovate.

Întrebat ce îi diferențiază pe ei de celelalte magazine online de airsoft sau mai frumos exprimat ce atuu-uri au, Matei Gogu afirmă că, pe lângă atenția deosebită acordată clienților de-a lungul procesului de cumpărare și după încheierea acestuia, principalul avantaj este oferit de cele două fete pasionate de airsoft care oferă consultanță pentru produse și care chiar se pricep la asta.

Marca de Încredere TRUSTED.ro recomandă EchipamentMilitar.ro ca fiind un magazin online de încredere. Prin serviciile oferite, cei din echipă fac eforturi zi de zi pentru a demonstra că merită încrederea clienților.

——————————–

Acest profil face parte dintr-o serie de prezentări ale magazinelor atestate Trusted.ro. Citiți și celelalte profiluri.

 

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Feedback.Trusted.ro

Partenerii noștriNewsman
Mobilpay
Avocatnet.ro

Urmărește-ne