TRUSTED.ro și ContentSpeed merg împreună

de | 17/12/2012 | 0 comentarii

Reading Time: 2 minutes

ContentSpeed și Trusted.ro au semnat un parteneriat în vederea dezvoltării unui mediu online mai sigur. Această asociere aduce beneficii concrete clienților ContentSpeed. Aceștia vor beneficia de Marca de Încredere TRUSTED.ro, în urma unui audit realizat de specialiști în e-commerce.

Câștigul imediat este cel al certificării siguranței oferite de magazinele construite de ContentSpeed. Parteneriatul asigură și accesul la discuțiile dintre reprezentanții magazinelor înscrise, în secțiunea privată din Forumul Trusted.ro. De asemenea, clienții ContentSpeed vor primi o reducere a taxei anuale. Și din acest motiv, Content Speed recomandă clienților săi înscrierea în rețeaua TRUSTED.ro.

Acest parteneriat ne aduce cu un pas mai aproape de modul în care ne dorim să arate internetul: un spațiu în care încrederea și siguranța utilizatorilor să predomine. Este un parteneriat care ne oferă sprijin în proiectul nostru de a duce vânzările la următorul nivel. În plus, prezența pe magazinele ContentSpeed a siglei Trusted.ro are menirea de a crește rata de conversie din vizitator în client, prin creșterea nivelului de încredere.

”Am fost foarte deschiși față de acest parteneriat, din două motive. În primul rând, el are puterea de a confirma calitatea magazinelor online realizate de ContentSpeed prin implementarea unor soluții inteligente, cu ajutorul unei experiențe extrem de bogate și pentru a asigura rezultate garantate.

Nu orice site poate primi în mod legitim Marca de Încredere TRUSTED.ro. În al doilea rând, parteneriatul ne bucură pentru că avem încă o dată ocazia de a contribui la procesul de dezvoltare a unui mediu online sigur și eficient.

Pentru ContentSpeed, parteneriatul cu Trusted.ro înseamnă apropierea de registrul normalității”, a declarat Radu Vîlceanu, CEO ContentSpeed.

După auditul inițial și primirea sigiliului ce poate fi afișat pe site, clienții magazinului online vor ști că acesta:

  • respectă un set de standarde recunoscute pe plan european
  • oferă garanția calității produselor
  • oferă detalii suplimentare despre produse și servicii
  • oferă servicii de calitate

Despre Content Speed

ContentSpeed este o companie hiperspecializată pe soluțiile pentru comerț electronic, înființată în 2003 pe baza unui capital exclusiv românesc. În scurtă vreme a devenit lider pe piața producătorilor de magazine online dedicate segmentelor de fashion, anvelope, cărți, papetărie și birotică, ebooks și electronice și IT&C. Content Speed și-a folosit know-how-ul și experiența construind peste 300 de magazine online.

Despre Trusted.ro

TRUSTED.ro propune un set de standarde (atât obligații legale, cât și bune practici) pe care magazinele online trebuie să le îndeplinească pentru a primi această certificare. Îndeplinirea standardelor este verificată de cel puțin două ori pe an, dar și ori de câte ori există o plângere întemeiată în acest sens.

TRUSTED.ro este un proiect implementat de Gala Premiilor eCommerce, Legi-internet.ro și Asociația pentru Protecția Consumatorilor din România. Niciunul cele trei organisme nu este implicat în activități de comerț electronic, asigurându-se astfel obiectivitatea certificării.

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Feedback.Trusted.ro

Partenerii noștriNewsman
Mobilpay
Avocatnet.ro

Urmărește-ne