PROFIL Generatoarecurent.net, magazinul energetic cu Marca de Încredere

de | 26/11/2012 | 0 comentarii

Reading Time: 2 minutes

Generatoarecurent.net este unul dintre acele magazine care au și rolul de consilier în alegerea celui mai bun produs, doarece activează într-o nișă de comerț destul de îngustă. Nu orice cumpărător cunoaște detaliile tehnice ale unui generator, așa că magazinul acesta îți sare în ajutor. De aceea, întrebările clienților se referă mai ales la tipul generatorului care ar fi potrivit pentru ei și puterea necesară pentru a le satisface nevoile.

Generatoarecurent.ro a fost lansat la sfârșitul anului 2011 și traficul a crescut de la o lună la alta. Un trafic mai intens se înregistrează în perioada iernii, când au loc frecvente pene de curent din cauza viscolului sau a zăpezii abundente.

Cele mai multe întrebări de la clienți le primesc telefonic. Se plănuiește implementarea pe site a unui plugin social Facebook și începerea unui blog, pentru o mai bună legătură cu oamenii care vizitează magazinul online.

Cel mai bine se vând generatoare de mici puteri, de obicei în jur de 4-5 KW, pentru că sunt și cele mai ieftine. Din această cauză, cele mai multe comenzi vin telefonic. Oamenii sunt reticenți să comande online deoarece aceste echipamente au prețuri destul de mari.

În viziunea celor de la Generatoarecurent.ro, cel mai important serviciu este instalarea și punerea în funcțiune a generatoarelor cu automatizare. Alt serviciu important este service-ul la nivel național. Practic, în maxim 48 de ore ei rezolvă orice problemă legată de service.

Marca de Încredere Trusted.ro oferă clientului o încredere în magazinul online, mai ales când trebuie să facă plata în avans pentru echipamentul dorit. Cel mai important standard pentru Generatoarecurent.ro este cel care prevede respectarea legii privind procesarea datelor cu caracter personal prin înscrierea la autoritatea prevăzută de stat.

——————————–

Acest profil face parte dintr-o serie de prezentări ale magazinelor atestate Trusted.ro. Citiți și celelalte profiluri.

 

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Feedback.Trusted.ro

Partenerii noștriNewsman
Mobilpay
Avocatnet.ro

Urmărește-ne