PROFIL Gene false, dar un magazin online adevărat

de | 19/11/2012 | 0 comentarii

Reading Time: 2 minutes

Dacă intri pe Genefalse.ro, vei fi surprins de multitudinea de produse profesionale pentru femei, atenția acordată detaliilor și culorile vii care îți vor încânta privirea.

De aproximativ un an, magazinul se numeste MyLash,  pentru a se diferenția de celelalte site-uri de acest gen apărute în ultima perioadă pe piață. MyLash este marcă înregistrată a firmei EyeLash.

Firma este importator unic si distribuitor al unora dintre cele mai importante mărci de gene false, recunoscute la nivel mondial, precum: Andrea, Gypsy, Ardell, Duo.

Comercializând produse profesionale și de cea mai bună calitate, magazinul se bucură de popularitate atât în rândul femeilor care le cumpără pentru uzul personal cât si al marilor lanțuri de saloane și centre de înfrumusețare din toată țara.

Firma s-a bucurat de un trafic ascendent  pe site de la lansare și până în prezent, iar comunicarea constantă cu clienții atât în mod direct, cât si  prin rețelele de socializare, a contribuit la acest aflux de vizitatori.

O inițiativă surprinzătoare este publicarea pe Youtube a materialelor video orientate către clienți: tutoriale de tipul „Cum să…”, filme de prezentare ale unor produse, filmări de la evenimente importante de tipul târgurilor și expozițiilor.

Blogul reprezintă alternativa de comunicare cu clienții, iar newsletterul cu o bază de date de aproximativ 15.000 de abonați este deja folosit pentru a transmite toate noutățile și ofertele de care aceștia pot dispune.

Cele mai frecvente întrebări din partea clienților sunt legate de caracteristicile produselor și mai ales asistență în alegerea acestora. Aplicația de iPhone MYLASH servește acestui scop: acolo poți selecta genele false care ți se potrivesc, în funcție de tipul de ochi.

Cel mai bine vândute sunt genele false din gama „gene look natural”, pentru că ele îmbunătățesc vizibil caracteristicile unei femei fără a se observa „ajutorul” dat naturii.

Pentru a strânge relațiile cu cumpărătorii, Mylash dorește intensificarea prezenței în social media prin targetarea și personalizarea newsletter-ului.

Cele mai multe comenzi vin online și de aceea site-ul a fost construit în așa fel încât să fie ușor de folosit. Produsele și  informațiile sunt ușor de găsit, procesul de comandă este rapid și  ușor.

Pentru Mylash, Marca de încredere TRUSTED.ro oferă un plus de siguranță și toate standardele cuprinse în evaluarea certificării sunt la fel de importante. De aceea, pe site-ul Genefalse.ro, marca este așezată vizibil în subsol, pe toate paginile.

——————————–

Acest profil face parte dintr-o serie de prezentări ale magazinelor atestate Trusted.ro. Citiți și celelalte profiluri.

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Feedback.Trusted.ro

Partenerii noștriNewsman
Mobilpay
Avocatnet.ro

Urmărește-ne