Rețeaua Trusted.ro se îmbogățește cu noi membri

de | 9/11/2012 | 0 comentarii

Reading Time: 2 minutes

Trusted.ro a acordat Marca de încredere unor noi magazine online care au îndeplinit criteriile de atestare. Cele cinci noi magazine oferă produse și servicii dintre cele mai diverse.

Lithium.ro este un magazin specializat pe accesorii pentru laptop-uri, precum baterii, tastaturi, alimentatoare, ecrane. Lithium distribuie produse de la unii dintre cei mai celebri producători din domeniu.

Vola.ro este un site binecunoscut publicului din România interesat de bilete de avion ieftine. Printre alte facilități, Vola.ro oferă serviciul Big Flex, o modalitate ușoară de căutare a celor mai mici tarife la zborurile aeriene.

Cupio.ro, magazinul online dedicat femeilor, dispune de un catalog generos de produse de manichiură, machiaj, îngrijirea părului, epilare etc. Produsele se adresează atât uzului personal, cât și saloanelor de profil.

Bricotools.ro este un site de comerț online țintit către cei care lucrează în construcții, reparații și domenii conexe, dar și către toți cei interesați de bricolaj. Printre produsele cu care se laudă acest magazin online se află aparatele de sudură și generatoarele de curent.

Bookcity.ro este o librărie online cu un catalog divers de volume de literatură, carte științifică, enciclopedii. De asemenea, magazinul online mai comercializează filme, muzică și produse de papetărie.

Le urăm noilor membri bun venit în rețeaua Trusted.ro și ne exprimăm speranța că Marca de încredere pe care au obținut-o de curând le va spori încrederea în ochii cumpărătorilor și le va crește afacerea.

Despre Trusted.ro
TRUSTED.ro propune un set de standarde (atât obligații legale, cât și bune practici) pe care magazinele online trebuie să le îndeplinească pentru a primi această certificare. Îndeplinirea standardelor este verificată de cel puțin două ori pe an, dar și ori de câte ori există o plângere întemeiată în acest sens.
TRUSTED.ro este un proiect implementat de Gala Premiilor eCommerce, Legi-internet.ro și Asociația pentru Protecția Consumatorilor din România. Niciunul cele trei organisme nu este implicat în activități de comerț electronic, asigurându-se astfel obiectivitatea certificării.

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Feedback.Trusted.ro

Partenerii noștriNewsman
Mobilpay
Avocatnet.ro

Urmărește-ne