Parteneriat între Trusted.ro și Silkweb, cu avantaje pentru clienții agenției

de | 5/07/2012 | 0 comentarii

Reading Time: 2 minutes

Trusted.ro și Silkweb au încheiat un parteneriat, cu beneficii reale pentru clienții agenției. Clienții firmei Silkweb care vor folosi platforma Silkmart vor primi câteva avantaje competitive. Iată-le:

  • Reducere de 15% la taxa anuală. În loc de 120 de euro, clientul partener al lui Silkweb va plăti 100 de euro pe an (plus TVA). La înscriere, se vor achita 10 euro (plus TVA) în loc de 30 de euro.
  • Site-ul nou înscris poate fi verificat și mai devreme de șase luni. Afișarea mărcii se va face însă tot după șase luni de activitate ca membru al rețelei Trusted.ro.
  • Clientul va avea afișată sigla pe site-ul Trusted.ro, la secțiunea Parteneri.
  • Acces la discuțiile cu magazinele înscrise de pe Forumul Trusted.ro.

Silkweb recunoaște standardele impuse de Trusted.ro și inițiativele rețelei, iar acest parteneriat certifică utilitatea Mărcii de încredere:

Având în vedere faptul că platforma noastră de e-commerce are implementate toate standardele și informațiile legale, dar și codul de bune practici în comerțul online, iar procesele de funcționalitate pentru client se desfășoară fără probleme, am realizat un parteneriat cu TRUSTED.ro, se arată într-un articol de pe blogul Silkweb.

Avantajele clienților magazinelor din Trusted.ro

Atunci cînd un client cumpără de pe site-ul unui magazin online certificat de Trusted.ro, beneficiază de o serie de avantaje, dintre care:

  • știe că acel site respectă un set de standarde recunoscute pe plan european
  • are garanția calității produselor
  • poate obține în timp scurt detalii suplimentare despre produse și servicii
  • va beneficia de service de calitate

Despre Trusted.ro

TRUSTED.ro propune un set de standarde (atât obligații legale, cât și bune practici) pe care magazinele online trebuie să le îndeplinească pentru a primi această certificare. Îndeplinirea standardelor este verificată de cel puțin două ori pe an, dar și ori de câte ori există o plângere întemeiată în acest sens.

TRUSTED.ro este un proiect implementat de Gala Premiilor eCommerce, Legi-internet.ro și Asociația pentru Protecția Consumatorilor din România. Niciunul cele trei organisme nu este implicat în activități de comerț electronic, asigurându-se astfel obiectivitatea certificării.

Persoana de contact:
George Hari Popescu
george@trusted.ro

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Feedback.Trusted.ro

Partenerii noștriNewsman
Mobilpay
Avocatnet.ro

Urmărește-ne