Forum la Trusted.ro si alte noutati

de | 19/10/2011 | 0 comentarii

Reading Time: 2 minutes

Salutari tuturor,

Uite ca a trecut si vara peste noi si nu am apucat sa scriem prea multe despre noutatile Trusted.ro din ultima vreme. Nu ca am fi lenevit prea mult, dar participarea la Scoala de vara Gpec, Tecomm sau pregatirile pentru evenimentul Galei Premiilor Ecommerce care deja s-a anuntat pentru 22 Noiembrie ne-au rapit mai mult decit credeam din timpul necesar comunicarii.

Dar tocmai pentru a avea o comunicare mai buna cu magazinele inscrise in Trusted.ro, cu partenerii si cu … toata lumea am lansat Forumul Trusted.ro , unde sunt sectiuni speciale pentru discutii intre magazine, dar si sectiuni publice.
(Apropo, toate magazinele atestate Trusted.ro au primit deja un nume de utilizator si parola prin adresa cu care s-au inscris in program, daca cumva nu ati primit trimiteti un email la contact at trusted dot ro )

Am mai facut o modificare si in zona de inscriere in Trusted.ro, dupa perioada de vara in care s-au inscris mai multe site-uri de comert electronic, dar si unele servicii web care nu aveau nicio legatura cu comertul online, site-uri nepublice sau care cu siguranta nu au citit niciodata standardele Trusted.ro. Astfel incat, din momentul modificarii, o parte din taxa Trusted.ro va trebui platita inainte de a se face evaluarea site-ului pentru noii inscrisi. Este mai degraba un element care dovedeste interesul participantilor, decit o piedica de netrecut, zicem noi.

Sa nu uitam sa ne si laudam: am ajuns la numarul de 59 60 de magazine atestate Trusted.ro si alte cateva asteapta doar sa-si rezolve citeva chestiuni formale pentru a primi atestarea. :-) Mai avem inca aproximativ 20 de magazine care sunt in diverse stadii ale procesului de inscriere (evident dupa completarea forumularului) si speram sa le indeplineasca cat mai multe dintre ele.

In rest, va asteptam cu o toamna plina – o campanie de promovare a brandului Trusted.ro care va incepe in curind (detaliile vor fi postate in sectiunea dedicata din Forum), noi parteneri (avem deja mai multe discutii in curs) si alte suprize.

S-auzim numai de bine!
Bogdan

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Feedback.Trusted.ro

Partenerii noștriNewsman
Mobilpay
Avocatnet.ro

Urmărește-ne