Ai un magazin online?
Cumperi online?
Ai un site comercial?

ÎNSCRIE SITE-UL TĂU COMERCIAL ACUM!


Ai încredere în site-urile TRUSTED.ro!

Marca de încredere TRUSTED.ro propune un set de standarde (atât obligații legale, cât și bune practici) pe care site-urile comerciale online trebuie să le îndeplinească pentru a primi această certificare. Îndeplinirea standardelor este verificată de cel puțin 2 ori pe an, dar și ori de câte ori există o plângere întemeiată în acest sens.

Note:

Un site business-to-business (B2B) este unul care se adresează numai persoanelor juridice. Un site de acest tip poate să vândă online sau poate să fie un simplu site de prezentare, fără o procedură online de administrare a vânzărilor, dar care vinde prin alte metode la distanță (e-mail, telefon etc.).

Un site business-to-consumer (B2C) este unul care se adresează în special persoanelor fizice. Un site de acest tip are de obicei o procedură de vânzare online, dar poate și să fie un simplu site de prezentare, fără o procedură online de administrare a vânzărilor, dar care vinde prin alte metode la distanță (e-mail, telefon etc.). Pentru site-urile de tip exclusiv B2C, care vând online pentru persoane fizice, Trusted.ro derulează un program separat.

Un site B2B poate să aibă componente B2C și invers. De aceea, standardele noastre se aplică în funcție de specificul site-ului care dorește atestarea TRUSTED.ro, dar se referă în principal la un site B2B care are un proces de comandă online (adică un traseu coerent ce pornește de la alegerea produselor și se termină prin checkout – plasarea comenzii).

→ Citește despre standardele de atestare pentru site-urile comerciale (B2B)

Categorii de site-uri înscrise