Bun venit în secțiunea site-urilor profesionale!

ÎNSCRIE ACUM SITE-UL TĂU PROFESIONAL!


Ai încredere în site-urile TRUSTED.ro!

Marca de încredere TRUSTED.ro propune un set de standarde (atât obligații legale, cât și bune practici) pe care site-urile profesionale trebuie să le îndeplinească pentru a primi această certificare. Îndeplinirea standardelor este verificată de cel puțin 2 ori pe an, dar și ori de câte ori există o plângere întemeiată în acest sens.

Note:

> Un “magazin online” este un site care are un proces de comandă la distanță (de tip “Adaugă în coș și “Finalizează comanda”), indiferent dacă vinde persoanelor fizice sau juridice. Pentru acest tip de magazine online, Trusted.ro derulează un program separat..

> Un “site profesional” este orice site administrat de o persoană juridică, în care aceasta își prezintă oferta de produse și servicii, dar unde nu există un proces complet de comandă la distanță (nu există un contract online). Un site profesional poate vinde persoanelor fizice sau juridice.

> Un site B2B poate să aibă componente B2C și invers. De aceea, standardele noastre se aplică în funcție de specificul site-ului care dorește atestarea TRUSTED.ro, dar se referă în principal la un site B2B care nu are un proces de comandă online (adică un traseu coerent ce pornește de la alegerea produselor și se termină prin checkout – plasarea comenzii).

 

→ Citește despre standardele de atestare pentru site-urile profesionale