Ai magazin online?
Cumperi online?
Ai site profesional?

Când cumperi de la un magazin atestat TRUSTED.ro:

  • Știi că magazinul respectiv respectă legislația din domeniul comerțului electronic din Uniunea Europeană;
  • Magazinul respectă bunele practici din domeniu, bazate pe experiența magazinelor mari din Europa și din lume;
  • Poți lăsa o opinie avizată*, după cumpărarea și primirea produsului, pentru a-i ajuta pe ceilalți clienți și pentru a influența nota medie a magazinului.

Vezi magazinele care dețin Marca de Încredere TRUSTED.ro


Avantajele utilizării unei mărci de încredere pentru un magazin online se leagă, în primul rând, de creşterea încrederii consumatorilor, în special a celor care nu au cumpărat niciodată pe Internet. Din rezultatele chestionarului administrat în 2008 de echipa Link 2 eCommerce pentru consumatori a rezultat că 85% dintre cei care cumpără online şi 65% din cei care nu au cumpărat încă pe Internet, ar avea încredere mare şi foarte mare într-un site de comerţ electronic care ar afişa o marcă de încredere.

Mai mult decât atât, potrivit Studiului despre Comerț Electronic 2010 – powered by GPeC, numărul celor cărora le-ar crește încrederea într-o măsură foarte mare în magazinele online certificate de o entitate neutră, a crescut semnificativ – cu peste 12 procente.


* Sistemul “Opinii de Încredere” este inclus în pachetul TRUSTED.ro, dar este implementat numai de magazinele care doresc acest lucru.