Magazin Atestat

TRUSTED.ro

Clienți online.  E-commerce.  Încredere.

CIF: 6440604

Nr. ord. reg. com: J16/3078/1994

Sediu social: Str. A.I.Cuza, nr. 5, Bl. Romarta, sc. B, et. 1, ap. 34, Craiova, Dolj, cod 200734

Adresa site-ului: http://topsport.ro

Data lansării: 2014-02-01

Categoria: Haine, încălțăminte, accesorii

Magazin atestat Trusted.ro din 2015-04-17.

Marca TRUSTED.ro este validă până la data de 2024-05-31

SC Tehnorul SRL

Marca TRUSTED.ro este validă până la data de 2024-05-31Începuturile firmei SC Tehnorul SRL sunt legate de perioada de după Revoluție, mai exact de anul 1994. Povestea începe în Craiova ca o afacere de familie, într-un mic magazin de 12 mp, de pe Strada România Muncitoare, adică “Wall Street”-ul local la vremea respectivă.


Anii au trecut și micul magazin a ajuns, ușor-ușor, un reper în mintea localnicilor, culminând cu deschiderea celui mai faimos magazin stradal cu articole sport din oraș, și anume Top Sport, în apropierea English Park-ului din centrul Cetății Banilor.


Modelul pe care l-am urmat include axarea pe colecții noi ale producătorilor de articole sport, cum ar fi adidas, Nike, Puma, Skechers, Reebok, Emporio Armani EA7 etc. în locații care să reziste trecerii timpului și schimbării preferințelor clienților. Tot acest dinamism al colecțiilor noi, alături de stabilitatea unor locații pe care clienții le regăsesc după un an, după cinci sau după douăzeci, sunt printre trăsăturile care definesc afacerea noastră.


Numarul magazinelor a crescut în continuare, ajungând, în prezent la zece locații în partea de sud a țării. În tot acest timp, colaborarea cu reprezentanții oficiali în România ai brand-urilor de renume mondial a luat avânt și, atunci când condițiile au permis, s-a concretizat în proiecte de anvergură.


Printre cele mai mari, amintim de faptul că am fost cel mai mare operator independent de francize adidas din România până la începutul anului 2019. O dată cu anul 2019, adidas a implementat noi reguli de funcționare la nivel global, fapt care nu a mai permis sistemul de francizare existent până la acel moment.


Un alt proiect important a fost alături de Puma România, prin care am operat împreună magazinele oficiale Puma Afi Cotroceni și Puma Fabrika, precum și outlet-urile Puma din locațiile Eva, Pipera si Bușteni.


În cei peste 20 de ani de activitate, lucrurile s-au schimbat mult: numărul magazinelor a crescut, oferta s-a diversificat, serviciile s-au îmbunătățit. Într-o lume aflată într-o continuă schimbare, în care atât societatea cât și compania noastră au cunoscut multe transformări, un lucru s-a păstrat: identitatea companiei – o identitate bine conturată, concretizată într-o marcă de referință: Top Sport.


Alte aprecieri au venit din partea oficialităților din România, printre care: locul 29 în clasamentul pe domeniu și locul 38 în clasamentul județean (întreprinderi mici) în Topul Național al Firmelor din 2008, alcătuit de Consiliul Național al Întreprinderilor Private Mici și Mijlocii din România. De asemenea, același organism a acordat S.C. Tehnorul S.R.L. locul 12 în clasamentul pe domeniu și locul 20 în clasamentul județean (întreprinderi mici) în 2009. Mai mult, SC Tehnorul SRL a obținut locul 3 în Topul Firmelor 2009 pentru domeniul de activitate, clasament alcătuit de Camera de Comerț și Industrie a Județului Dolj. Anul 2019 ne-a adus locul 1 în Top Afaceri România 2019 în topul realizat de listafirme.ro


O dată cu mutarea retail-ului in online, următorul pas a părut firesc pentru noi să fie lansarea magazinului online – www.topsport.ro . Acest lucru s-a întamplat în 2014 și astfel am putut să ne adresăm întregii țări.


Dacă aveți probleme cu acest magazin, raportați la probleme@trusted.ro.

Vezi aici toate opiniile lăsate de clienți despre acest magazin online.