Magazin Atestat

TRUSTED.ro

Clienți online.  E-commerce.  Încredere.

CIF: 45901857

Nr. ord. reg. com: J40/6249/04.04.2022

Sediu social: Str. Brasov 25L, Bl. C1, Ap. 44, Bucuresti

Adresa site-ului: https://www.sneakerit.ro/

Data lansării: 2022-09-01

Categoria: Haine, încălțăminte, accesorii

Magazin atestat Trusted.ro din 2023-04-28.

Marca TRUSTED.ro este validă până la data de 2024-04-30

SC FOOTSNEAKER SRL

Marca TRUSTED.ro este validă până la data de 2024-04-30

Bine ai venit la sneakerit.ro, acolo unde acolo unde pasiunea pentru incaltaminte întâlnește experiența noastră de durată în această industrie.
Suntem mandri de serviciul si produsele pe care le oferim si suntem mereu pregatiti sa satisfacem cerintele si preferintele clientilor nostri.
La compania noastră, credem că toată lumea merită să arate și să se simtă grozav în sneakersi lor, indiferent de buget. De aceea oferim o gamă largă de opțiuni pentru a se potrivi fiecărui stil și preț, de la clasice accesibile până la ediții limitate exclusive.
Ne mandrim cu o selectie premimum de produse autentice, precum Jordan, Nike, adidas, Puma, astfel incat clientii nostri sa poata gasi mereu cele mai noi si mai populare modele.
În plus, suntem o echipă prietenoasă și amabilă, mereu dornică să vă ajute să găsiți cea mai bună opțiune. Fie că vreți să cumpărați urban sau sport, noi vă putem ajuta să găsiți perechea perfectă pentru stilul dumneavoastră de viață.
Avem o abordare personalizată față de fiecare client și suntem dedicați să oferim o experiență plăcută de cumpărare. Suntem bucuroși să oferim sfaturi și sugestii, precum și să răspundem la orice întrebare sau nelămurire aveți.
Deci, de ce să faceți cumpărături la noi? Pentru că ne ocupăm de detalii pentru ca tu să nu fii nevoit. De la colecții îngrijite cu atenție până la livrare rapidă și de încredere, ne asigurăm că experiența dvs. de cumpărare este perfectă și plăcută. Alăturați-vă comunității noastre de pasionați de pantofi sport și începeți să explorați lumea sneakersilor cu noi!

Dacă aveți probleme cu acest magazin, raportați la probleme@trusted.ro.

Vezi aici toate opiniile lăsate de clienți despre acest magazin online.