NULL

Magazin Atestat

TRUSTED.ro

Clienți online.  E-commerce.  Încredere.

CIF: 32660838

Nr. ord. reg. com: J23/84/2014

Sediu social: Str. Iancu de Hunedoara 54, Voluntari, jud. Ilfov

Adresa site-ului: http://www.roxannes.ro

Data lansării: 2014-08-01

Categoria: Cadouri, bijuterii, flori

Magazin atestat Trusted.ro din 2015-09-27.

Marca TRUSTED.ro este validă până la data de 2022-10-25

SC CONNECTIBUSS SRL

Marca TRUSTED.ro este validă până la data de 2022-10-25
Roxanne’s Jewellery & Giftware este importator oficial si exclusiv, precum si distribuitor autorizat pe piata romaneasca a 14 marci internationale de cadouri si bijuterii fashion de designer.

Intr-o lume in care goana dupa chilipiruri pare sa fie alegerea comerciantilor de astazi, Roxanne’s indrazneste sa fie boutique-ul diferit, unic in felul sau, care reuneste produse de cea mai inalta calitate si originalitate, certificate de brand-urile ale caror nume le poarta.

Semnaturile designerilor, artizanilor si tuturor reprezentantilor “Mariana Jewellery”, "Bambole Milanesi", "Miss Roxanny - Heartwarming Jewels", "Miss Roxanny Kids", "Rebeca >M", "Kemira", "Roberto Monti", "Secret of Macarons", “Alfaberge”, "Swarovski®", “Arora Design” sunt o certitudine a faptului ca aici se vor reuni acele produse irepetabile, a caror valoare este asumata de insisi creatorii lor.

Fondata in 2014, initial ca firma de familie, compania noastra s-a extins rapid, avand o crestere fulminanta intr-un interval de timp relativ scurt. Astfel, in prezent, activitatea noastra este remarcata si apreciata cu fiecare zi mai mult, pe mai multe canale de business online si offline. In anul 2015 am devenit partener direct al SWAROVSKI Austria pentru marcile DSE si More to Adore pentru piata de retail, precum si pentru binecunoscutul brand SWAROVSKI pentru piata de Corporate Gifts din Romania.

 
 

Dacă aveți probleme cu acest magazin, raportați la probleme@trusted.ro.

Vezi aici toate opiniile lăsate de clienți despre acest magazin online.