Magazin Atestat

TRUSTED.ro

Clienți online.  E-commerce.  Încredere.

CIF: 16341900

Nr. ord. reg. com: J40/6234/19.04.2004

Sediu social: Str. Theodor Aman, nr. 15, et. 2, ap. 6, Sector 1, 010777, Bucuresti

Adresa site-ului: https://www.newsman.ro/

Data lansării: 2004-04-01

Categoria: Altele

Mărci înregistrate: Da

Magazin atestat Trusted.ro din 2018-06-12.

Marca TRUSTED.ro este validă până la data de 2024-06-30

Dazoot Software SRL

Marca TRUSTED.ro este validă până la data de 2024-06-30

Proiectul NewsMan a luat naștere în 2008, când o echipă de echipă de ingineri IT ambițioși au avut nevoie să trimită campanii de promovare și informative clienților într-un mod securizat, usor și rapid. De atunci, l-au dezvoltat încontinuu și notorietatea sa a crescut treptat, azi ajungând să fie utilizat de cele mai cunoscute firme din România.
Clienții NewsMan apreciază stabilitatea tehnică a aplicației de email marketing, livrabilitatea sporită, uzabilitatea și asistența personalizată rapidă.
Serviciile de marketing prin Email NewsMan sunt folosite de către site-urile eCommerce, agențiile de marketing, site-urile de booking și turism și orice alt tip de website care are nevoie de serviciu.
Printre funcționalități, amintim: Editor NewsLetter Drag & Drop, Modele de Newsletter cu Design Responsive, Segmentare Listă Abonați, Management Abonați, Funcții GDPR, A/B Testing, Campanii de Email Automatizate, Trimiteri Newslettere Securizate SSL, Serviciu SMS Marketing, Campanii Drip, Formulare de Abonare la Newsletter, Pop-up-uri Modale etc.
NewsMan este perceput ca un atu de către marketeri deoarece promovează marketingul rezultatelor, orientat către creșterea numărului de clienți, fidelizarea celor existenți și optimizarea conversiilor.

Dacă aveți probleme cu acest magazin, raportați la probleme@trusted.ro.

Vezi aici toate opiniile lăsate de clienți despre acest magazin online.