Magazin Atestat

TRUSTED.ro

Clienți online.  E-commerce.  Încredere.

CIF: RO5340801

Nr. ord. reg. com: J17/666/1994

Sediu social: Galati, Str. Timisului nr. 1, cod 800324

Adresa site-ului: https://mathaus.ro

Data lansării: 2018-04-01

Categoria: Casă și grădină

Mărci înregistrate: Da

Magazin atestat Trusted.ro din 2022-09-06.

Marca TRUSTED.ro este validă până la data de 2024-09-06

S.C. Arabesque S.R.L.

Marca TRUSTED.ro este validă până la data de 2024-09-06

În 28 de ani de activitate, Arabesque a stat la baza marilor proiecte de construcții din România. Ne-am specializat în furnizarea materialelor de construcții și în livrarea lor oriunde, chiar și în vârf de munte.

Prin brandul de retail MatHaus a venit timpul să sunam și la ușa ta. Cu experiența noastră și ideile tale, îți transformăm casa din proiect in realitate.

Prin magazinul online și cele 7 magazine din țară suntem pregătiți să îți oferim soluții complete pentru orice tip de proiect. Fie ca ai de renovat, reparat, construit, slefuit, vopsit, taiat, tuns, insurubat sau gaurit, la MatHaus ai peste 40,000 articole la cele mai bune preturi.

Avem avantajul unic să-ți livrăm oriunde produsele comandate fie prin impresionanta noastră flota internă formată din 1000 de camioane de diferite dimensiuni, fie prin rețelele tradiționale de servicii de curierat.

Nu contează cât de complicat este proiectul tău, dacă reamenajezi un apartament sau construiești de la zero o casă, găsești materialele necesare să-l duci la bun sfârșit într-un singur loc.

Avem tot ce-ți trebuie: de la oțel beton și cărămidă, până la sisteme de acoperiș, gips-carton, instalații, articole electrice și finisaje, dar și OSB, parchet, uși, pal melaminat, feronerie și produse pentru grădina.

Dacă aveți probleme cu acest magazin, raportați la probleme@trusted.ro.

Vezi aici toate opiniile lăsate de clienți despre acest magazin online.