NULL

Magazin Atestat

TRUSTED.ro

Clienți online.  E-commerce.  Încredere.

CIF: 16167952

Nr. ord. reg. com: J33/190/2004

Sediu social: STR. STEFAN CEL MARE , NR. 19, RADAUTI, JUD. SUCEAVA

Adresa site-ului: http://www.janette.ro

Data lansării: 2013-09-01

Categoria: Cadouri, bijuterii, flori

Magazin atestat Trusted.ro din 2016-01-06.

Marca TRUSTED.ro este validă până la data de 2024-01-06

SC EXPRESIV STYLE SRL

Marca TRUSTED.ro este validă până la data de 2024-01-06
Și așa după cum orice poveste frumoasă are un ”a fost o dată ca niciodată”, la fel sunt și începuturile noastre. Într-un orășel mic, pictat în peisajul de basm al Bucovinei, cineva și-a imaginat în razele unei dimineți de primăvară, o lume a femeilor în care toate dorințele sunt îndeplinite. Aripi pentru vise, gusturi alese, feminitate, ruj roșu-trandafiriu, bijuterii unicat, eleganță, cappuccino venețian, tocuri și companie încântătoare. Metafore ale frumosului întruchipate în fiecare femeie din lume. Fiecare femeie din lume întruchipând un ideal al rafinamentului și sensibilității micilor detalii care vorbesc despre ea.

Atunci când valorile îți sunt importante, creezi lucruri unice care se definesc prin ceea ce transmit, prin felul în care te fac să te simți. pentru amintirea pe care o porți despre ele. Frumusețea ta, despre tine, prețuirea conceptelor în care crezi, care te însoțesc prin lume și care lasă celorlalți experiențe minunate petrecute cu tine sunt creionate uneori, chiar și de un gest, un simplu cuvânt, un zâmbet, haina pe care o porți, bijuteria cu care te împodobești, cărările pe care te-ai plimbat. Spunând toate acestea, avem în suflet, încă, și pentru totdeauna ( cu siguranță), bucuria și satisfacția femeilor de pretutindeni, doamne și domnițe care au revenit să ne transmită ce au însemnat pentru ele relația, prietenia cu podoaba pe care o poartă. Acele momente în care trebuie să faci față Universului și știi bine că bijuteria care te însoțește va fi la nivelul tuturor așteptărilor. Da, aici am vrut să ajung...la visul de a împărtăși cu noi toate, darul feminității, gingășiei, senzualității și cum altfel mai expresiv decât prin bijuteriile pe care le alegem să ne definească trăsăturile cele mai deosebite.  Așa a început să colinde ținuturi îndepărtate cu tradiții străvechi care sunt redate până în zilele noastre, prin meșteșugurile autohtone, în adevărate piese de artă. Așa i-a descoperit în Tailanda, pe meșterii-bijutieri locali din a căror pricepere și dăruire sunt confecționate manual bijuterii modele unicat cu superbe detalii expresive, reprezentând simboluri ale culturii și artei asiatice și orientale. Țară cu o vastă istorie în prelucrarea argintului și faimos centru de pietre prețioase recunoscut pentru deosebitele abilități ale maeștrilor-tăietori de pietre. De asemenea, caută continuu bijuterii deosebite pe meleaguri deosebite din toate colțurile lumii pentru a putea mulțumi toate gusturile.

Am auzit cândva că femeia e creatoare de sens și viziune iar pentru asta are nevoie să se prețuiască, să creadă în ea și să exprime ce-i mai bun și frumos în SINE. Meriți mult de la viață și meriți să-ți dăruiești, (în primul rând), tu singură, tot ce-i mai frumos în viață; ce te inspiră; ce te face UNICĂ! :) Și fericirea vine la tine atunci când devii inspirație pentru alți oameni. Când ești apreciată, admirată, iubită. Acestea sunt unele dintre crezurile de suflet ale persoanei care a luat calea acestei experiențe minunate reunind talent, pasiuni, plimbări prin lume, drag de a declanșa zâmbete și bucurii. Și iată, aici suntem! Cu tine, cu voi...pentru noi toate, pentru că suntem frumoase și reușim atât de multe în lume și pentru că merităm dorințe îndeplinite! Da, ți-ai dat bine seama, așa după cum mă așteptam :) Această persoană este fiecare dintre noi, femeile, pentru care nimic nu este la voia întâmplării, pentru care forța detaliului este asemenea esențelor rare din sticluțele mici și prețioase. Iubim bijuteriile dintotdeauna și le vom iubii mereu iar ele rămân prietenele noastre de nădejde și atunci când pregătim momente de colecție și la evenimente importante și în rutina zilelor obișnuite și odată cu trecerea timpului. Mereu! Veți găsi aici locul dedicat frumuseții feminine.

Well, be so gorgeous that people can’t take their eyes off of you! :)

Dacă aveți probleme cu acest magazin, raportați la probleme@trusted.ro.

Vezi aici toate opiniile lăsate de clienți despre acest magazin online.