NULL

Magazin Atestat

TRUSTED.ro

Clienți online.  E-commerce.  Încredere.

CIF: 34988239

Nr. ord. reg. com: J15/611/2015

Sediu social: Str. Principala, nr. 22 Petresti, Jud. Dambovita 137350 Romania

Adresa site-ului: http://ielm.ro/

Data lansării: 2017-04-01

Categoria: Bebeluși, copii, jucării

Magazin atestat Trusted.ro din 2017-06-08.

Marca TRUSTED.ro este validă până la data de 2023-07-31

SC Filip and Family SRL

Marca TRUSTED.ro este validă până la data de 2023-07-31


iELM (Filip and Family SRL) a fost înființată în 2013, în Suedia. Suntem o mică afacere de familie care creează și produce articole vestimentare în ediție limitată și al cărei scop este să îmbrace copiii în haine unice la prețul potrivit. Toate hainele noastre sunt produse în Uniunea Europeană, în ateliere luminoase și aerisite, dotate cu aparatură de ultimă generație. Susținem comunitățile locale, oferind condiții de muncă excelente. În prezent avem peste 300.000 de clienți și peste 180.000 de urmăritori pe Facebook, cu intenția de a ne extinde în întreaga Europă.

Numele iELM a avut drept sursă de inspirație cei patru copii ai familiei, Ida, Elin, Livia și Marcel. Aceștia sunt și cei care ne dau energia necesară pentru a evolua constant și pentru a veni cu idei noi.

Filosofia noastră este să creăm articole vestimentare pentru copii folosind un design inovator în care aspectul, funcționalitatea și textura materialelor sunt la fel de importante. Stilurile articolelor noastre vestimentare sunt simple și, astfel, clasice. Rezervăm locul central materialului textil, iar micile detalii transformă articolele vestimentare în ceva cu adevărat special. Majoritatea hainelor sunt unisex, un detaliu important pentru noi. Articolele vestimentare sunt realizate din materiale durabile care rezistă la numeroase cicluri de spălare, care sunt moi și confortabile, pentru ca cei mici să se simtă în largul lor. Hainele devin rapid articolele preferate ale copiilor și părinților.


 


Hainele IELM se evidențiază față de altele prin materialele colorate și contrastele puternice. Nimic nu este mai important pentru noi decât să oferim haine de bună calitate și puteți fi siguri că, fiind reprezentanții unei mici afaceri de familie, vă suntem întotdeauna la dispoziție și oferim cele mai bune servicii pentru clienți.

Articolele vestimentare iELM pentru copii le puteți comanda doar online și de pe telefonul mobil.

 


 

Dacă aveți probleme cu acest magazin, raportați la probleme@trusted.ro.

Vezi aici toate opiniile lăsate de clienți despre acest magazin online.