Magazin Atestat

TRUSTED.ro

Clienți online.  E-commerce.  Încredere.

CIF: RO13965909

Nr. ord. reg. com: J40/5872/2001

Sediu social: Municipiul Bucuresti, Spl. Independentei, Nr.315-319, Bl.Ob Ld 18, Sector 6

Adresa site-ului: https://www.editura-arthur.ro/

Data lansării: 2017-01-01

Categoria: Cărți

Mărci înregistrate: Da

Magazin atestat Trusted.ro din 2022-07-15.

Marca TRUSTED.ro este validă până la data de 2024-07-15

GRUPUL EDITORIAL ART SRL

Marca TRUSTED.ro este validă până la data de 2024-07-15

Parte a Grupului Editorial ART, Editura Arthur cuprinde cele mai diverse colecții pentru cititori cu vârste între 7 și 14 ani și este în acest moment cel mai important imprint pe piața de cărți pentru copii.

La început a fost un gând: dragostea pentru citit vine din copilărie, când citeam și răsciteam câte o cărticică până o știam pe de rost. Așa ne alegem și acum cărțile: vrem să îți aduci aminte de ele, să te ajute să îți croiești un drum al tău, să te inspire, să te amuze, să te pună pe gânduri.
Am publicat de atunci peste șase sute de cărți: cărți amuzante, cărți despre aventuri, despre momente importante ale istoriei, despre lumi imaginare și despre lumea din noi.

Cărțile îndrăgite de generații întregi sunt adunate în colecția Arthur Gold: de la Harry Potter, „Cronicile din Narnia" și „Materiile întunecate" până la mari clasici ilustrați.
Din categoria celor mai bine vândute serii internaționale se numără „Jurnalul unui puști", „Însemnările unei puștoaice", „Percy Jackson și Olimpienii", „Minunea" și seria de autor Roald Dahl.

Nume mari din literatura contemporană, precum Neil Gaiman, Philip Pullman sau David Walliams se regăsesc în colecții care-i încurajează pe copii să dea frâu liber fanteziei și să călătorească în alte lumi, cu alte reguli și alte geografii, ca să poată vedea mai bine lumea noastră.
Mai sunt și cărți care se citesc cu hohote de râs, dar și cărți despre complexitatea minții umane și puterea empatiei.

În colecția „Arthur retro", dedicată cu precădere nostalgicilor, sunt adunate cărți cult pentru copii, publicate în edițiile originale, însoțite de ilustrațiile lor canonice.

Pentru a-i aduce mai aproape pe scriitorii români de literatura pentru copii, în 2012 a apărut Trofeul Arthur, un premiu anual dedicat celor mai bune manuscrise. Colecția „Cărțile mele" cuprinde antologii în care apar atât autori cunoscuți sau debutanți, cât și copii selectați în urma concursurilor de creație „Locuiește în poveste!" și „Ordinul Povestitorilor".

Dacă aveți probleme cu acest magazin, raportați la probleme@trusted.ro.

Vezi aici toate opiniile lăsate de clienți despre acest magazin online.