Magazin Atestat

TRUSTED.ro

Clienți online.  E-commerce.  Încredere.

CIF: 31307952

Nr. ord. reg. com: J40/2754/2013

Sediu social: Șos. Electronicii 46, Sector 2, București

Adresa site-ului: http://climatico.ro

Data lansării: 2013-03-01

Categoria: IT&C, electronice și electrocasnice

Magazin atestat Trusted.ro din 2016-06-07.

Marca TRUSTED.ro este validă până la data de 2024-12-14

Climatico Line S.R.L.

Marca TRUSTED.ro este validă până la data de 2024-12-14

CLIMATICO este o companie cu capital 100% românesc care a luat naștere în anul 2013 din dorința de a dezvolta piața HVAC și de a oferi cele mai bune servicii de specialitate în România.

Principalul nostru domeniu de activitate este comercializarea și instalarea aparatelor de aer condiționat, a sistemelor de încălzire și a sistemelor de ventilație precum și oferirea de servicii complete pentru acestea (proiectare, ofertare, garanție, post-garanție, mentenanță, service). Ulterior, aria domeniului de activitate a fost extinsă astfel încât, în prezent, oferim spre comercializare și echipamente sanitare, de igienă și de securitate.

CLIMATICO oferă siguranța că recomandă sistemele de climatizare perfecte pentru fiecare client, astfel încât confortul termic să fie ideal. CLIMATICO se remarcă prin furnizarea unei experiențe superioare de customer care ce este caracterizată prin profesionalism și atenție la nevoile clienților. Aceștia au posibilitatea de a testa aparatele de aer condiționat și purificatoarele în showroom-ul din București, în Șoseaua Electronicii 46, obținând detalii valoroase de la consultanți profesioniști, astfel încât să facă alegeri informate. Cu un depozit amplu, stocăm cu grijă mii de produse, care pleacă rapid către clienți pentru ca aceștia să se poată bucura cât mai repede de avantajele echipamentelor.

Experiența tehnicienilor calificați, dedicați și echipați cu scule de înaltă calitate este un alt atuu important al companiei noastre. Echipele CLIMATICO se asigură întotdeauna că sistemele de aer condiționat și ventilație funcționează optim și în deplină concordanță cu standardele de calitate impuse.

Feedback-ul pozitiv pe care îl primim constant de la clienți pe platformele Google și Daikin atestă calitatea serviciilor noastre și reflectă încrederea pe care o primim. Pentru doi ani la rând am obținut premiul "Highest Customer Satisfaction amongst all Daikin Romanian Dealers", la galele Daikin Kings din 2022 și 2023, titulatură ce ne onorează și ne ambiționează să păstrăm ridicate standardele de calitate pentru serviciile noastre.

În 2022, la gala premiilor din "Programul GPeC E-Commerce Proficiency", din cadrul Summit-ului GPeC, am primit premiul "Cel mai bun NPS (Net Promoter Score) și GMV (Gross Merchandise Value) al unui seller eMAG Marketplace", indicatori ce măsoară direct gradul de mulțumire al clientului față de serviciile de care a beneficiat.

Recunoașterea CLIMATICO drept un furnizor de soluții din domeniul HVAC de cea mai înaltă calitate a continuat în anul 2020, când am câștigat premiul "Best Online Merchant Award for the Air Conditioning & Household Appliance Category", la Gala Premiilor e-Commerce GPeC.

CLIMATICO a primit încă din anul 2015 titulatura de "HOME COMFORT EXPERT DAIKIN", o certificare obținută datorită respectării standardelor de calitate impuse de producătorul nipon, ale cărui principale valori sunt calitatea și pasiunea. Suntem unul dintre principalii furnizori din România pentru echipamentele Daikin.

CLIMATICO este partenerul tău de încredere când ai nevoie de climatizare și confort termic.

Dacă aveți probleme cu acest magazin, raportați la probleme@trusted.ro.

Vezi aici toate opiniile lăsate de clienți despre acest magazin online.