SUSȚINEM PRODUCĂTORII ROMÂNI ÎN ONLINE

Clienți online.  E-commerce.  Încredere.

Cumpărăm zi de zi tot felul de produse de pe rafturile online sau ale supermarketurilor și tindem să ne uităm la etichetele produselor, in căutarea produselor autohtone, dar și de calitate. Și oare le găsim pe cele care să ne satisfacă dorințele?

Din 2023, avem un proiect special prin care susținem producătorii români, dorindu-ne sa evidențiem produsele și serviciile românești de calitate superioară – rezultate din opiniile cumpărătorilor reali – ce merită să ajungă in casele românilor, câștigându-le încrederea și fidelitatea. 

Astfel vrem să promovăm produsele românești ce pot beneficia de opiniile publice ale consumatorilor reali pe Feedback.trusted.ro și să ajutăm producătorii români să câștige încrederea mai multor clienți români, dar și internaționali. 

Dacă ești un producător român și deții un magazin online, noi te ajutăm să ai un magazin online de încredere, certificat TRUSTED.ro, precum și să aduni recenzii reale pentru produsele tale, pentru doar 24 EUR+tva în primul an.

3 aspecte importante pe care ți le rezolvăm dacă te înscrii în programul

TRUSTED.ro – Ofertă producători români

Vocea clienților tăi e vocea ta! Învață din ea!
Crești vânzările

1. Dăm glas opiniilor clienților tăi

De câte ori ai căutat recenzii inainte de a plasa o comandă online? Conform studiului Google publicat in noiembrie 2022, consumatorii caută recenzii certificate despre produse, înainte de a plasa o comandă și oferă un plus de încredere review-urilor independente.

Aici și acum, printr-un sistem automatizat, vei putea colecta recenzii certificate de la clienții tăi reali.

Certificăm exclusiv opiniile clienților tai despre magazinul tău și despre produsele tale, iar asta te va propulsa în fața concurenței. Prin folosirea sistemului dezvoltat de TRUSTED.ro, Opinii de încredere, te ajutăm să iți crești vânzările intr-un mod facil și transparent, afișând pe siteul tău, dar și pe Feedback.trusted.ro, toate recenziile colectate de la clienții tăi. Ne concentrăm și pe customer experience, oferind posibilitatea de a scrie recenzii nu doar despre produse, ci și despre calitatea serviciilor oferite de magazin.

Știi și tu că review-urile pozitive atrag clienți noi zi de zi! Hai să afișăm recenziile împreună!

k
Devii și mai vizibil in online

2. Îți creștem notorietatea online

  • Magazinul tău online va fi promovat pe pagina TRUSTED.ro, intr-o pagină dedicată magazinului tău, unde iți vei putea prezenta pe scurt, produsele și serviciile.
  • Te promovăm și in social media, prin postari individuale. Astfel, vei fi mai ușor de găsit in mediul online, aspect care te va ajuta și din punct de vedere SEO.
i
Primești auditul

3. Legislația online nu mai e bătaia ta de cap

Îți descifrăm simplu și rapid, pe înțelesul tău și te îndrumăm cum să respecți legislația în domeniul e-commerce, fără a pierde timp citind și răsfoind zeci de pagini cu conținut legislativ sau pe teme GDPR.

E șansa ta să eviți amenzi, respectând standardele Trusted.ro și aplicând sfaturile echipei noastre, cu o experiență de peste 11 ani in online.

Faci modificările din audit pe website

Obții marca de încredere TRUSTED.ro

După îndeplinirea tuturor criteriilor, vei primi un cod pentru a afișa marca TRUSTED.ro pe magazinul online. Acest cod trebuie inserat cel puțin pe prima pagină a site-ului magazinului online. Vom comunica și în privința implementarii sistemului de recenzii Opinii de Încredere.

Ce spun alți producători români ce dețin deja un magazin online și cum i-a ajutat certificarea TRUSTED.ro în dezvoltarea propriului business?

Primul sentiment pe care vrem sa il transmitem clientilor este increderea. Si doar pe baza acestei fundatii, putem contrui impreuna, o relatie, o comunitate si o colaborare cu adevarat frumoasa si eficienta. Imaginea magazinului nostru online este foarte importanta. Clientii asociază marca TRUSTED.ro cu încrederea magazinului nostru online. Astfel, ei stiu ca îndeplinim criterii corecte,  castigandu-le astfel increderea. Impreuna am reusit ca legislația comerțului electronic sa fie interpretată și implementată corect. Afișarea Mărcii de Încredere TRUSTED.ro pe site-ul nostru înseamnă că magazinul online a îndeplinit criteriile la momentul auditului, iar asta le oferta clientilor o siguranta!

Echipa Aronia Charlottenburg

aronia-charlottenburg.ro

Inca din 2005, Life Care, cea mai mare companie de vanzari directe din Romania, comercializeaza la nivel national si international produse BIO, naturale si vegane, mizand pe un stil de viata sanatos si prosper, oferind oamenilor un mediu antreprenorial de succes in care se pot dezvolta pentru a avea o viata mai buna si mai fericita.

Obiectivul principal al companiei Life Care este acela de o oferi produse eficiente, sigure si placute.

De aceea, credem cu tarie ca widgetul  ,,Opinii de Incredere by Trusted’’ implementat pe site-ul www.life-care.com ofera posibilitatea ca toti cei care ne viziteaza, sa citeasca recenzii ale clientilor care au folosit produsele si serviciile Life Care, afland astfel mai multe despre noi dintr-o alta perspectiva.

Clientii nostri sunt cei mai buni influenceri, ajutand si alti consumatori sa aleaga solutiile potrivite nevoilor si stilului lor de viata iar pe noi ne ajuta sa evoluam. 

Echipa Life Care

life-care.com

La IELM, calitatea produselor este principala filozofie de business.

Platforma Trusted.ro ne-a permis sa certificam clientilor acest lucru constant si transparent.

Alina COMAN

Director General IELM.ro

Ce câștigi / îți garantăm dacă te înscrii în program? 

5 motive esențiale pentru care să te alături membrilor TRUSTED.ro

  Obții marca de incredere TRUSTED.ro, un logo reprezentativ și recunoscut de consumatori, pe care odată ce l-ai afișat pe site, devine o emblemă a încrederii și a unui loc pentru cumpărături online în siguranță. Asta pentru că TRUSTED.ro, cu o prezență in piață de peste 11 ani, este singura entitate care certifică magazinele online din România bazându-se pe un set de criterii legale și bune practici in e-commerce.

  Te alături celor peste 200 de magazine online active certificate de TRUSTED.ro și te faci remarcat in mediul online

  Facem ca opinia clienților tăi să devină văzută și auzită, iar tu vei putea măsura gradul de satisfacție al clienților și să afli unde mai ai de imbunătățit. Până acum, avem peste 320.000 de recenzii colectate de la clienții magazinelor online din România, iar numărul acestora crește in fiecare secundă. Le poți citi pe toate, in timp real aici.

  Pe tot parcursul colaborării, ai o ușă deschisă spre texte  și noțiuni juridice  pe orice temă ce ține de comerțul online. Subiecte ca politica de retur, GDPR, promoții sau discounturi vor deveni ușor de înțeles și de aplicat, astfel incât magazinul tău să fie în siguranță ăi orientat spre vânzare. Mai mult, vei avea acces la toate articolele exclusive (cu acces parolat) de pe blogul nostru, conținut bine documentat și argumentat, unde poți afla răspunsuri la multe întrebări ce te macină și țin de aspectele legale ale comerțului online. 

–   Creștem încrederea în produsele și serviciile românești, printre care și ale tale

Obții marca de încredere TRUSTED.ro

Peste 200 de magazine certificate in România

i

Expertiză juridică specifică e-commerce

Vocea clienților tăi devine auzită

Z

Creștem încrederea în produsele tale

Și acum vine partea interesantă, cât costă să te înscrii în acest program? 

Doar 24 eur+TVA, față de prețul standard de 240 eur+TVA pentru primul an. Nu iți vine să crezi, așa-i? Ba da, crede-ne pe cuvânt, vei scoate din buzunar doar 2 euro/lună și vei face un salt semnificativ in e-commerce, prin certificarea magazinului tău online de către TRUSTED.ro.

Ca orice oferta bună, care se termină repede și aceasta este una limitată și se aplică doar primilor 50 de producători români ce se înscriu în TRUSTED. Grăbește-te și înscrie-te în program chiar acum!

Vei uita rapid cât a costat să faci primul pas, dar vei ține minte toata viața ta de antreprenor că ai luat o decizie bun să arați tuturor că esti un producător român ce vinde online produse de calitate.

Ai încredere în noi și iți vom arăta că drumul in e-commerce înseamnă provocări ce merită a fi imbrațișate în 2023, mai mult ca oricând! Se spune ca este anul unor noi începuturi, hai să începem un drum nou, bazat pe încrederea ce ți-o oferă certificarea TRUSTED.ro!

Abia asteptăm să îți descoperim magazinul online cu produse românești și să ne bucurăm împreună de tot ce ai de oferit in această piață.

Nu mai căuta momentul potrivit! Există doar acum, când sperăm să ai ochii bine deschiși și să vezi ce oportunitate ai in față, aceea de a deține un magazin online de încredere, certificat pe bune de către TRUSTED.ro (certificarea va presupune auditarea magazinului și îndeplinirea tuturor standardelor TRUSTED.ro, alături de implementarea sistemului de colectare a recenziilor, certificarea fiind validă timp de 1 an). 

Fii printre primii 50 de producători români ce pot avea un magazin online de incredere, pentru o taxa aproape gratuită (chiar și o cafea în oraș te costă mai mult de 2 euro / lună). Înscrie-te acum in programul TRUSTED de certificare a magazinelor online ale producătorilor români și profită de această oportunitate unică in piață!

Pentru a beneficia de ofertă, dă click pe butonul de mai jos „Obține Marca de încredere TRUSTED.ro”, completează formularul de înscriere cu datele firmei, iar la comentarii te rugăm să menționezi „producător român„, urmând ca noi să revenim la tine cu proforma conform ofertei, la prețul de 24 eur+TVA.