CIF: 23508416

Nr. ord. reg. com: J05/729/2008

Sediu social: Str. Czaran Gyula Nr. 5, cod 410240, Oradea, Bihor

Adresa site-ului: http://starshiners.ro/

Data lansării: 2008-03-01

Categoria: Fashion

Magazin atestat Trusted.ro din 2016-07-18 20:39:03.

SC. StarShinerS SRL

StarShinerS este magazinul online de articole vestimentare moderne, produse în România, U.S.A, Polonia, Ungaria și alte țări europene. Livrăm în toată Uniunea Europeană.

Din 2008, scopul nostru este să oferim clientelor noastre o experiență de shopping plăcută. Am actualizat magazinul online cu unelte care să le determine să cumpere cu încredere.

Avem peste 10.000 de produse, care se livrează direct din stoc, dar nu înainte de a trece prin departamentul de Calitate, iar în fiecare Vineri lansăm o Colecție Nouă de îmbrăcăminte, cu peste 100 de piese vestimentare.

În câțiva ani, am dezvoltat Ghidul de Mărimi interactiv Unic, care recomandă, la fiecare produs, în funcție de dimensiunile clientelor, mărimea potrivită. Iar dacă mărimea nu vine bine, produsul comandat se poate returna GRATUIT. Din dorința de a ne fideliza clientele, am implementat un sistem de atribuire ranguri, iar comenzile finalizate pot aduce clientelor noastre reduceri de până la 15% din coșul de cumpărături.

Pentru a oferi o imagine cât mai reală a produselor existente în magazinul online, echipa StarShinerS fotografiază în propriul studio, piesele vestimentare.

StarShinerS- the online fashion store

Dacă aveți probleme cu acest magazin, raportați la probleme@trusted.ro.

Vezi aici toate opiniile lăsate de clienți despre acest magazin online.