Magazin Atestat

TRUSTED.ro

Clienți online.  E-commerce.  Încredere.

CIF: RO23439928

Nr. ord. reg. com: J40/4130/2008

Sediu social: Bd. Regina Maria, nr.14, sector 4, Bucuresti

Adresa site-ului: https://topline.ro/retail

Data lansării: 2017-07-01

Categoria: Sănătate și frumusețe

Magazin atestat Trusted.ro din 2022-04-26.

Marca TRUSTED.ro este validă până la data de 2024-05-04

S.C. TOP LINE EUROPA S.R.L.

Marca TRUSTED.ro este validă până la data de 2024-05-04

Lansată în 1996, Top Line a creat și susținut industria de frumusețe profesională din România, fiind prima companie care a adus în țară tehnologie modernă pentru estetică facială și corporală, și a creat primele saloane de infrumusetare moderne, distribuind produse pentru folosit profesional sau acasă, aparținând unor mari branduri recunoscute la nivel internațional.
Compania este în prezent un jucător regional important în industrie, activând pe patru piețe: România, Ungaria, Bulgaria și Republica Moldova.
Top Line investește constant în educația și în formarea unor noi generații de specialiști, organizând seminarii cu invitați internaționali din industrie și programe de educație pentru stiliști, esteticiene și manichiuriste, reușind astfel să aducă piața autohtonă la nivelul celei internaționale.
In portofoliul companiei se află branduri de top precum Moroccanoil, Babor, Guinot, Joico, Kevin Murphy, Goldwell, K18, Kryolan, Academie, Dermia Solution, LPG, CND, Blue Sky Mary Cohr, Classys, Tigi, Ultratone Silver Fox.

Dacă aveți probleme cu acest magazin, raportați la probleme@trusted.ro.

Vezi aici toate opiniile lăsate de clienți despre acest magazin online.