Magazin Atestat

TRUSTED.ro

Clienți online.  E-commerce.  Încredere.

CIF: RO25858736

Nr. ord. reg. com: J38/400/2009

Sediu social: Loc, Bujoreni - Olteni, DN7, Nr. 315, Jud. Vâlcea

Adresa site-ului: https://www.supermercato.ro/

Data lansării: 2015-09-01

Categoria: Alimentare și băuturi

Magazin atestat Trusted.ro din 2019-07-04.

Marca TRUSTED.ro este validă până la data de 2021-07-31

SC Marvi Logistic SRL

Marca TRUSTED.ro este validă până la data de 2021-07-31

Supermercato reprezinta un lant de magazine italienesti, care a luat nastere in anul 2015 din dorinta de a aduce pe piata romaneasca produse cu calitate 100% italiana. A fost un pas important pentru noi, venit ca urmare a feedback-ul pozitiv primit din partea clienților din magazinele fizice, existente la acea vreme în Râmnicu Vâlcea. Oamenii s-au aratat in timp client fideli si ne-au facut brandul cunoscut.

Astăzi, rețeaua SuperMercato include 28 magazine fizice și un magazin online, și suntem în continuă expansiune.
Se stie ca produsele exportate de catre alte tari pentru Romania, au o calitate inferioara, de aceea am ales sa aducem produse cu calitate italiana 100 %, o calitate superioara.

Un lucru foarte important pentru noi este pastrarea legaturii stranse cu clientii nostri si facem tot posibilul sa tinem cont de nevoile si de dorintele acestora.

Produsele comercializate de noi fac vizibila imediat diferenta de calitate.

Gustul autentic al băuturilor, al uleiurilor de măsline sau al sosurilor de paste, eficiența dovedită a produselor pentru curățenia casei, precum și dorința de a folosi produse de îngrijire personală de calitate sunt doar câteva dintre motivele pentru a comanda de pe www.supermercato.ro. SuperMercato este o afacere de familie, în care o echipă tânără, ambițioasă și dedicată îți aduce cele mai bune produse din Italia în România, pentru ca tu să te bucuri de o experiență cât mai plăcută.

Dacă aveți probleme cu acest magazin, raportați la probleme@trusted.ro.

Vezi aici toate opiniile lăsate de clienți despre acest magazin online.