Magazin Atestat

TRUSTED.ro

Clienți online.  E-commerce.  Încredere.

CIF: 15655360

Nr. ord. reg. com: J40/10919/2003

Sediu social: Bulevardul CAMIL RESSU, Nr. 6, PARTER, LOT 1, Bloc 2, Bucuresti, Sectorul 3

Adresa site-ului: https://www.springfarma.com/

Data lansării: 2016-03-01

Categoria: Sănătate și frumusețe

Magazin atestat Trusted.ro din 2019-12-03.

Marca TRUSTED.ro este validă până la data de 2023-12-13

SPRING FARM SRL

Marca TRUSTED.ro este validă până la data de 2023-12-13

Springfarma.com are un scop precis: acela de a redefini conceptul de Pret Mic in zona magazinelor online cu profil farmaceutic.

Datorita succesului din online si pentru a deservi mai bine cererile clientilor, am deschis si farmacii fizice in Bucuresti (in zonele Dristor, Baba Novac, Lujerului si Drumul Taberei) si in Turda, judetul Cluj.

Scopul ce ne-a motivat sa pornim pe acest drum este astazi MISIUNEA noastra: sa oferim o gama variata de vitamine, suplimente, dermatocosmetice si produse pentru copii, atent selectionate, de la cei mai prestigiosi si de incredere producatori de profil, la preturi foarte mici, accesibile tuturor!

Cine suntem?

Societatea SPRING FARM SRL, cu sediul social in Bulevardul CAMIL RESSU, Nr. 6, PARTER, LOT 1, Bloc 2, Bucuresti, Sectorul 3, inmatriculata la Oficiul Registrului Comertului de pe langa Tribunalul Bucuresti sub nr. J40/10919/2003, avand CUI 15655360, atribut fiscal RO, este societatea care comercializeaza produsele in cadrul magazinului on-line existent pe site-ul www.springfarma.com, farmacie autorizata de Ministerul Sanatatii.

Comercializam pe site-ul nostru numai suplimente alimentare notificate de Institutul Național de Cercetare-Dezvoltare pentru Bioresurse Alimentare – IBA București, organizație de cercetare publică cu finanțare extrabugetară, aflată în coordonarea Ministerului Cercetării și Inovării.

De asemenea, cosemticele si dermatocosmeticele disponibile la Farmacia la Pret Mic sunt notificate la Cosmetic Products Notification Portal (CPNP), portal al Uniunii Europene creat pentru implementarea reglementarii (EC) No 1223/2009.

FLPM vine pe piata cu o gama variata a celor mai mai cautate si recunoscute produse, la preturi foarte mici. Plata comenzilor se poate face atat online, cat si ramburs, in momentul primirii coletului. Livrarea prin curier se face rapid, in 24 - 48 ore.

Dacă aveți probleme cu acest magazin, raportați la probleme@trusted.ro.

Vezi aici toate opiniile lăsate de clienți despre acest magazin online.