NULL

Magazin Atestat

TRUSTED.ro

Clienți online.  E-commerce.  Încredere.

CIF: 11005593

Nr. ord. reg. com: J40/9215/1998

Sediu social: Str. Gheorghe Lazar nr. 12, sector 1, Bucuresti

Adresa site-ului: http://smartdrinks.ro

Data lansării: 2012-03-01

Categoria: Alimentare și băuturi

Magazin atestat Trusted.ro din 2016-07-27.

Marca TRUSTED.ro este validă până la data de 2024-07-26

S.C. ALMA TIM DISTRIBUTION S.R.L.

Marca TRUSTED.ro este validă până la data de 2024-07-26
Despre noi


Lansat în 2011, SmartDrinks.ro a devenit în scurt timp cel mai mare magazin online de băuturi. Având o experiență de peste 19 ani în distribuirea băuturilor alcoolice și non-alcoolice cu Alma Tim Distribution, am decis să venim în ajutorul clienților noștri și să ne extindem și în mediul online. Așa s-a născut SmartDrinks.ro, magazinul care îți livrează comanda la domiciliu oriunde în țară.

Suntem exigenți când vine vorba de calitatea produselor pe care le comercializăm și urmărim constant să ne mărim portofoliul de băuturi pentru a putea satisface și cele mai rafinate gusturi. Am început cu apă, sucuri și bere, dar în prezent ne mândrim cu gama largă de vinuri și șampanie, precum și cu cea de spirtoase, una dintre cele mai mari și mai diversificate din România.

Am câștigat încrederea clienților noștri prin faptul că produsele de pe site se află în permanență în stoc și pot fi livrate în câteva ore în București și Ilfov. Anticipăm tendințele și cerințele pieței și adăugăm în permanență nume noi la lista noastră de produse. Pentru a veni în întâmpinarea nevoilor clienților noștri, am lansat Calculatorul de Evenimente, un serviciu care ușurează organizarea oricărui eveniment.

Magazinul online de băuturi SmartDrinks.ro este ‘deschis’ în permanență și oferă o gamă complexă de băuturi din care să alegeți, de la brandurile cele mai cunoscute, la mărci exclusiviste.

Livrare în Bucuresti și Ilfov

SmartDrinks.ro îți livrează produsele dorite direct la adresa solicitată din București sau Ilfov. Costul transportului este de 20 RON, iar pentru comenzile ce depășesc 150 RON, transportul este GRATUIT. Comanda se livrează în maximum 48 de ore în zilele lucrătoare.

Pentru comenzile din celelalte orașe din România colaborăm cu cele mai serioase companii de curierat din România. Te rugăm să vizitezi secțiunea Livrare produse pentru mai multe detalii.

Dacă aveți probleme cu acest magazin, raportați la probleme@trusted.ro.

Vezi aici toate opiniile lăsate de clienți despre acest magazin online.