CIF: RO32051754

Nr. ord. reg. com: J04/716/2013

Sediu social: Costache Negri, nr 91, Târgu Ocna, Bacău

Adresa site-ului: https://www.shop.luiss.ro/

Data lansării: 2017-02-01

Categoria: Casă și grădină

Magazin atestat Trusted.ro din 2019-05-28.

SC CDM BUSINESS DESIGN SRL

Să găseşti soluţii în loc să pierzi timpul plângându-te de ceea ce te nemulţumeşte. Să pui mai mult preţ pe fapte decât pe vorbe. Să călătoreşti prin viaţă cu ochii larg deschişi şi să te laşi inspirat. Să ai grijă de sufletul tău, dar să investeşti totodată în confortul tău. Să le oferi celorlalţi ceea ce ţi-ar plăcea ţie să primeşti.

Când doi oameni se regăsesc unul în celălalt pentru că împărtăşesc aceleaşi valori, o iubire trece proba timpului şi a distanţei, iar ideea unui partneriat în afaceri devine din vis realitate. Deloc surprinzător, Dana şi Răzvan, fondatorii LUISS, au devenit antreprenori din dragoste. Din dragoste pentru ei, pentru deco, pentru mirosul lemnului şi al lucrurilor bine făcute. Fără jumătăţi de măsură.

Tineri şi neliniştiţi de calitatea celor mai multe dintre serviciile disponibile pe piaţa românească în ceea ce priveşte segmentul home solutions, cei doi au pornit în căutarea celor mai bune saltele de dormit, parfumuri de interior, paturi şi lenjerii. Perfecţionismul de care doar un arhitect ca Dana putea da dovadă şi corectitudinea întruchipată de Răzvan, licenţiat în Drept, i-a condus în multe colţuri ale lumii. Crescută odată cu afacerea familiei din industria lemnului şi moştenind de la tatăl său flerul de a recunoaşte calitatea, Dana nu a fost uşor de convins.

Dacă aveți probleme cu acest magazin, raportați la probleme@trusted.ro.

Vezi aici toate opiniile lăsate de clienți despre acest magazin online.