Magazin Atestat

TRUSTED.ro

Clienți online.  E-commerce.  Încredere.

CIF: RO8978457

Nr. ord. reg. com: J40/9299/1991

Sediu social: Cladirea Equilibrium 1, Str. Gara Herastrau nr. 2, etaj 8, Sector 2, Bucuresti

Adresa site-ului: https://www.secom.ro/

Data lansării: 2016-06-10

Categoria: Sănătate și frumusețe

Magazin atestat Trusted.ro din 2018-01-31.

Marca TRUSTED.ro este validă până la data de 2024-01-31

Secom Healthcare SRL

Marca TRUSTED.ro este validă până la data de 2024-01-31

Secom® este compania romaneasca lider de autoritate in solutii de medicina integrativa, care raspund nevoilor unui lifestyle sanatos al omului modern, si promotor al frumusetii prin produse cosmetice naturale, cu ingrediente de inalta calitate.

Compania Secom® este specializata in importul, promovarea si comercializarea de produse naturale pentru sanatate (suplimente alimentare) si frumusete, si servicii de consultanta naturopata.
Secom® si-a castigat pozitia de trendsetter fiind prima companie care a introdus in Romania conceptul de medicina integrativa, extractele standardizate , dar si ingrediente inovatoare ca ciupercile medicinale, extractele standardizate din plante, ingrediente inovatoare precum colostru, glutation, 5-HTP, resveratrol, GABA, L-Citrulina si multe altele.
Portofoliu Secom® cuprinde peste 300 de suplimente alimentare naturale si o gama complexa de produse naturale de ingrijire (fito-dermatocosmetice si cosmetice naturale), realizate de producatori de top din SUA.

Produsele Secom® sunt disponibile in peste 8000 de farmacii si magazine cu profil naturist la nivel national, precum si in magazinele Secom® din Bucuresti, Brasov, Bacau, Cluj-Napoca, Iasi, Pitesti, Ploiesti, Sibiu si Timisoara.

Magazinul online secom.ro a fost lansat in anul 2016 din dorinta de a fi mai aproape de consumatori.
 

Dacă aveți probleme cu acest magazin, raportați la probleme@trusted.ro.

Vezi aici toate opiniile lăsate de clienți despre acest magazin online.