Magazin Atestat

TRUSTED.ro

Clienți online.  E-commerce.  Încredere.

CIF: 205742609

Nr. ord. reg. com: 205742609

Sediu social: Bulgaria, Sofia, 2, Gen. Ivan Chernaev str., ap. 6, Post code: 1233;

Adresa site-ului: https://pollenity.ro

Data lansării: 2022-12-01

Categoria: Alimentare și băuturi

Mărci înregistrate: Da

Magazin atestat Trusted.ro din 2023-07-31.

Marca TRUSTED.ro este validă până la data de 2024-07-31

Bee Smart Technologies AD

Marca TRUSTED.ro este validă până la data de 2024-07-31

Misiunea noastră este aceea de a proiecta, dezvolta și implementa tehnologii, metodologii și practici de afaceri inovatoare cu scopul de a proteja albinele și de a crea un viitor prosper pentru ecosistemul nostru.
Inspirația noastră provine din dorința de a restabili echilibrul ecosistemului. Albinele melifere trăiesc pe planeta noastră de aproximativ 3,5 milioane de ani și, încă de atunci, au fost o parte integrantă a naturii. În plus, ele sunt cel mai eficient și ușor de gestionat polenizator și, din acest motiv, au fost bine poziționate în centrul industriei agricole.
Pe site-ul nostru: www.pollenity.ro vă oferim diverse produse apicole obținute datorită albinelor. Accentul principal este pus pe programul "Adoptă un stup". Programul "Adoptă un stup" îi ajută pe apicultori să își comercializeze produsele la un preț corect, iar pe consumatorii de miere să obțină miere 100% naturală, de origine și calitate garantate.
Mierea oferită pe platformă provine de la producători care au grijă de albinele lor într-un mod sustenabil, iar noi putem garanta că albinele sunt gestionate în mod corespunzător și că acestea au produs miere de calitate. Fiecare borcan de miere finanțează în mod direct producătorul și, în același timp, ajută la dezvoltarea unei apiculturi sustenabile. Mierea de la diferiți apicultori nu este amestecată și realizăm constant teste de laborator pentru toată mierea pe care o comercializăm pe platformă.

Dacă aveți probleme cu acest magazin, raportați la probleme@trusted.ro.

Vezi aici toate opiniile lăsate de clienți despre acest magazin online.