Magazin Atestat

TRUSTED.ro

Clienți online.  E-commerce.  Încredere.

CIF: 31717170

Nr. ord. reg. com: J15/329/2013

Sediu social: Tartasesti, Str Independentei, nr 573, Jud Dambovita, Romania

Adresa site-ului: https://www.pestre.ro

Data lansării: 2014-01-01

Categoria: Casă și grădină

Magazin atestat Trusted.ro din 2018-09-03.

Marca TRUSTED.ro este validă până la data de 2021-11-02

SC PESTREMIR SRL

Marca TRUSTED.ro este validă până la data de 2021-11-02

Pestre.ro este un magazin online cu produse si accesorii pentru casa, gradina si ferma. Aici vei gasi peste 60.000 de produse facute pentru a te ajuta sa ingrijesti plantele, sa dezvolti si sa intretii recoltele sau sa amenajezi gradina, casa sau terasa asa cum iti doresti.

Cum a aparut Pestre.ro

Dorind sa infrumusetam continuu gradina si ferma noastra am incercat sa gasim parteneri care sa ne livreze produsele conform nevoilor. Produse care sa ajunga repede, la preturi bune, produse de calitate certificata.

Credeam ca i-am gasit pe acesti furnizori care sa ne ajute sa ne dezvoltam ferma, insa ne-am lovit de intarzieri mari, lipsa de comunicare, comenzi neconfirmate, telefoane date de noi fara raspuns, mail-uri la care nu am primit raspuns niciodata, amanari peste amanari, fara termene clare de livrare sau macar informari cand produsele au sosit, sortiment redus samd.

Totul culminand cu pierderea unei recolte datorita unor produse pe care le-am primit ca fiind originale, dar care nu erau tocmai ce ar fi trebuit sa fie.

Atunci am inteles ca putem sa facem noi pentru noi si de ce nu pentru toti cei care se aflau in situatia noastra, ceva diferit. Pentru toti cei care cautau un partener constant pentru casa, gradina si ferma lor, un partener care sa le furnizeze nu numai produse certificate, de calitate dar care sa le ofere si consultanta, suport pe problemele pe care le intampina in casa, gradina si ferma. Un partener cu care te poti consulta oricand si mai ales care face tot ce tine de el sa isi respecte promisiunile si mai ales sa isi respecte astfel clientii.

Si astfel a aparut www.pestre.ro.
 

Dacă aveți probleme cu acest magazin, raportați la probleme@trusted.ro.

Vezi aici toate opiniile lăsate de clienți despre acest magazin online.