Magazin Atestat

TRUSTED.ro

Clienți online.  E-commerce.  Încredere.

CIF: RO27597688

Nr. ord. reg. com: J08/1177/2010

Sediu social: Municipiul Braşov, Strada MORII, Nr. 38, camera 1., Etaj P, Ap. 1, Judet Braşov

Adresa site-ului: https://www.onconect.ro/

Data lansării: 2019-01-01

Categoria: Sănătate și frumusețe

Mărci înregistrate: Da

Magazin atestat Trusted.ro din 2021-12-15.

Marca TRUSTED.ro este validă până la data de 2024-12-15

SC PHARMCONNECT SERVICES SRL

Marca TRUSTED.ro este validă până la data de 2024-12-15

Pielea este cel mai mare organ al corpului uman si are nevoie de o ingrijire mult mai atenta. Este un organ remarcabil, complex si indispensabil vieții prin funcțiile biologice pe care le asigura: ofera protectie impotriva factorilor de mediu, a microorganismelor, a radiațiilor ultraviolete si are rol de reglare termica, comunicare tactila.

Scopul nostru, prin platforma Onconect, este sa venim in ajutorul pacienților care se confrunta cu afecțiuni ale pielii, oferindu-le cele mai potrivite sfaturi și produse astfel incat sa-si recapete cat mai repede starea de bine, sa treacă mai usor peste aceste momente dificile si sa-si îmbunătățească semnificativ calitatea vieții.

Oferim o selecție de produse adaptate perfect tuturor nevoilor pacienților, dezvoltate in colaborare cu medici dermatologici si oncologici de top din lume.

Cu eficienta dovedita clinic si rezultate remarcabile pe termen lung, aceste produse pot trata de la cele mai comune afecțiuni, precum pielea uscata si sensibila, caderea usoara a parului si probleme ale scalpului, pana la afecțiuni care pot apărea dupa tratamentele de chimioterapie si radioterapie: piele deshidratata, mucoasa reactiva și sensibila, caderea masiva a parului (alopecie).

In plus, venim cu solutii care sa-ti protejeze scalpul dupa chimioterapie (turbane) ca tu sa te simti bine in pielea ta indiferent de situatie.

Pentru ca asta face cu adevărat un partener de încredere: caută, selectează si furnizează cele mai bune, complete si personalizate solutii pentru ingrijirea pielii tale.

Dacă aveți probleme cu acest magazin, raportați la probleme@trusted.ro.

Vezi aici toate opiniile lăsate de clienți despre acest magazin online.