CIF: RO36284787

Nr. ord. reg. com: J12/2580/2016

Sediu social: BDUL MUNCII NR 12 CLUJ NAPOCA JUD CLUJ ROMANIA

Adresa site-ului: https://nordashop.com/

Data lansării: 2017-02-01

Categoria: Casă și grădină

Magazin atestat Trusted.ro din 2018-05-02.

SC NORR LIVING SRL

Norda a luat nastere din pasiunea pentru designul scandinav, si din dorinta de a impartasi toate acele minunate produse nordice pentru casa si decoratiuni care ne inspira pe noi, cu restul lumii.

Designul scandinav este recunoscut pentru simplitatea lui rafinata si pentru folosirea materialelor naturale in crearea de interioare elegante dar in acelasi timp intr-un stil extrem de contemporan.

In magazinul nostru online poti gasi tot ceea ce ai nevoie pentru a-ti transforma casa intr-o oaza de frumos, confortabila dar in acelasi timp foarte moderna - de la mic mobilier, textile, decoratiuni, produse pentru servirea mesei, accesorii pentru baie si produse pentru camera copiilor.

Gama de produse selectate cu grijă este menita sa-i faca pe toți iubitorii de design, fie ei specialiști sau beneficiari finali, să simtă că au găsit acel stil pe care l-au căutat întotdeauna, și materialele care îi vor ajuta să își pună în practică proiectele fie mari, fie mici.

Fiecare produs este ales cu mare grijă și așteaptă să fie pus într-o poveste a lui, într-un proiect în care doar el lipsea ca totul să devină perfect.
Date despre firmă (de la Termene.ro) - actualizat decembrie 2018:

Cifra de afaceri: 78.379

Capital social: 200

Profit/pierderi: -222.347

Număr mediu de angajați pe anul trecut: 2
 

Dacă aveți probleme cu acest magazin, raportați la probleme@trusted.ro.

Vezi aici toate opiniile lăsate de clienți despre acest magazin online.