CIF: RO34029559

Nr. ord. reg. com: J23/281/2018

Sediu social: Str. Oituz, nr. 52, ap. 2, Popesti Leordeni, jud. Ilfov

Adresa site-ului: https://www.mobchicboutique.ro/

Data lansării: 2018-04-01

Categoria: Casă și grădină

Magazin atestat Trusted.ro din 2019-06-12.

SC Newcomly Consulting SRL

Suntem o mica familie, mama si fiica, care au aceleasi valori: credem in oameni, nu ne plac tiparele si admiram creativitatea. Ne-am ocupat de cu totul altceva pana acum doi ani cand, am fost puse in situatia de a mobila un apartament proaspat achizitionat.

Cate magazine, cate site-uri, cati producatori cat timp pierdut si cate strategii…Pentru noi, amenajarea unei case este o investitie foarte importanta, o facem pe termen lung si ne creeaza confortul si bucuria unui spatiu intim.

Ne doream un singur stil, un singur furnizor pentru un spatiu uniform, mobilier rezistent si usor de intretinut. Si am gasit, ne-a placut, am cumparat si am testat, apoi ne-am intrebat daca mai sunt si alti oameni care gandesc la fel ca noi si cum am putea sa le oferim din experienta noastra.

Asa s-a nascut ideea si de aceea suntem astazi in casele voastre bucurandu-ne impreuna de piese de mobilier confectionate pe dorintele fiecaruia. Culori variate de lemn, tapiterii elegante si de foarte buna calitate, frumos lucrate si cu mare atentie nu pot aduce decat o nota de personalitate in casa ta.

Dacă aveți probleme cu acest magazin, raportați la probleme@trusted.ro.

Vezi aici toate opiniile lăsate de clienți despre acest magazin online.