Magazin Atestat

TRUSTED.ro

Clienți online.  E-commerce.  Încredere.

CIF: RO952877

Nr. ord. reg. com: J04/1363/1991

Sediu social: BACAU, STR.9 MAI NR.25

Adresa site-ului: https://mattca.ro

Data lansării: 2015-12-01

Categoria: Sănătate și frumusețe

Magazin atestat Trusted.ro din 2018-11-27.

Marca TRUSTED.ro este validă până la data de 2025-01-19

S.C. SALOFARM S.R.L.

Marca TRUSTED.ro este validă până la data de 2025-01-19

Mattca este un brand romanesc care sustine sanatatea si starea de bine. Compania Salofarm SRL, detinatorului brandului mattca.ro, a luat fiinta in anul 1991 si inca de la inceputul activitatii am redefinit standardele in oferirea unor servicii de calitate dar si a varietatii, acoperind o gama cat mai larga de produse farmaceutice. Avem peste 12.000 de produse farmaceutice, mai mult de 120 de producatori dar si laboratoare proprii.
Suntem o companie cu o echipa tanara, dinamica, receptiva, puternic sustinuta de o echipa analitica formata din specialisti, farmacisti cu experienta, doctori in farmacie.

Investitia in servicii de calitate ne determina permanent sa fim la curent cu ultimele noutati farmaceutice, fito-terapeutice, dermato-cosmetice si de tehnica si dispozitive medicale.

Oferirea continua a serviciilor de calitate creeaza o relatie de lunga durata, iar relatia de lunga durata este ceea ce ne dorim cu voi, clientii nostri, fiindca acest lucru presupune ca facem ceea ce va este benefic.
 
 

Dacă aveți probleme cu acest magazin, raportați la probleme@trusted.ro.

Vezi aici toate opiniile lăsate de clienți despre acest magazin online.