NULL

Magazin Atestat

TRUSTED.ro

Clienți online.  E-commerce.  Încredere.

CIF: 14642361

Nr. ord. reg. com: J12/927/2002

Sediu social: Cluj Napoca str. Aurel Vlaicu Nr.114

Adresa site-ului: http://marosbike.ro

Data lansării: 2006-12-01

Categoria: Articole sportive, timp liber și divertisment

Magazin atestat Trusted.ro din 2013-06-18.

Marca TRUSTED.ro este validă până la data de 2025-02-13

SC MAROS BIKE SRL

Marca TRUSTED.ro este validă până la data de 2025-02-13

Maros Bike SRL, o companie situată în inima Transilvaniei, Cluj-Napoca, str. Aurel Vlaicu nr.25 care activează cu excelență în domeniul ciclismului, lucru care se manifestă prin profesionalism, calitatea produselor și cunoștințele avansate de specialitate pe parcursul a celor 25 de ani de activitate în concordanță cu încrederea zecilor de mii de clienți mulțumiți poziționează compania Maros Bike drept locul nr.1 în Romania unde poți afla totul despre biciclete.

    Consultanța profesională și stocurile imense de: Biciclete, Piese, Accesorii și Echipamente; formează o gamă complexă de produse care se potrivește pentru fiecare client.  Datorită acestui lucru echipa Maros Bike își urmează obiectivul principal de a inspira un număr cât mai mare de persoane să  practice ciclismul oferindu-le posibilitatea de a alege produsele necesare, fiabile în timp și cu o funcționalitate ridicată. 

    Fiind o companie de încredere de-a lungul anilor Maros Bike are oportunitatea de a oferi clienților următoarele facilități: 

- O gamă de produse extrem de largă, aproximativ 40 mii de produse în  stoc și 110 mii online, lucru care ne propulsează pe prima poziție în Romania ca și magazin dedicat bicicletelor;

- Service profesionist și autorizat Bosch, Brose, Shimano,etc.

- Suport clienți calitativ și susținerea garanțiilor de la zeci de producători;

- Livrare rapidă în toată țara datorită stocului de 40 de mii de produse.

Maros Bike te așteaptă la cel mai mare spațiu fizic din Sud-Estul Europei dedicat ciclismului, situat în Cluj-Napoca, str. Aurel Vlaicu nr. 25, sau on-line pe www.marosbike.ro .

De 25 ani redefinim mobilitatea împreună.

Dacă aveți probleme cu acest magazin, raportați la probleme@trusted.ro.

Vezi aici toate opiniile lăsate de clienți despre acest magazin online.