CIF: RO24308734

Nr. ord. reg. com: J01/994/2008

Sediu social: Str. Dr. Ioan Rațiu, Bl. AV4, Ap. 6, Alba Iulia, Jud. Alba

Adresa site-ului: https://manutecreative.ro

Data lansării: 2018-04-01

Categoria: Bebeluși, copii, jucării

Magazin atestat Trusted.ro din 2018-05-24.

SC Neos Plus SRL

Copilaria este prin excelenta varsta bucuriei, curiozitatii si creativitatii. Deschiderea celor mici spre experimente de tot felul ii ajuta sa dobandeasca noi abilitati si cunostinte despre lumea care-i inconjoara. Creativitatea este o abilitate importanta pentru aceasta lume in continua schimbare si este indispensabila capacitatii de adaptare la nou.


Copiii invata si creeaza prin joc, prin experiment, prin incercare. Joaca este activitatea principala a copilariei, si are un rol creativ-educativ foarte important. E important pentru micii exploratori sa poata reproduce parti ale lumii in care traiesc, e cel mai bun mod de a invata despre ea (conceptul de „hands-on education”). Prin jocul creativ, copilul descopera lumea, se descopera pe sine, dar se si formeaza, isi creeaza propria identitate.


Manute Creative si-a propus sa le ofere copiilor toate materialele necesare jocului creativ-educativ, ca ei sa isi poata da frau liber imaginatiei. Selectia atenta a fost facuta cu gandul la siguranta utilizatorilor, calitate, estetica si utilitate. Fie ca e vorba de culoare, forme, texturi sau ustensile, produsele pe care vi le propunem noi le vor oferi celor mici ocazia sa isi exprime intr-o forma fizica emotiile, trairile si gandurile. Un desen liber sau o mica sculptura din plastilina sunt o ocazie de a pasi pe taramul imaginatiei copilului tau.


Date despre firmă (vezi la Termene.ro) - actualizat decembrie 2018


2017:

Cifra de afaceri (lei): 70.327

Capital social (lei): 200

Profit/pierderi (lei): -46.988

Număr mediu de angajați: 1

2016:

Cifra de afaceri (lei): 64.744

Capital social (lei): 200

Profit/pierderi (lei): + 11.783

Număr mediu de angajați: -

2015:

Cifra de afaceri (lei): 32.024

Capital social (lei): 200

Profit/pierderi (lei): + 1.020

Număr mediu de angajați: -
 

 

Dacă aveți probleme cu acest magazin, raportați la probleme@trusted.ro.

Vezi aici toate opiniile lăsate de clienți despre acest magazin online.