CIF: RO 28236193

Nr. ord. reg. com: J23/772/2011

Sediu social: Str. Vaselor Nr. 56 Sector 2 Bucuresti

Adresa site-ului: https://www.magazinuldeinterfoane.ro

Data lansării: 2016-01-01

Categoria: IT&C, electronice și electrocasnice

Magazin atestat Trusted.ro din 2019-04-17.

S.C. ESI BUSSINES SRL

ESI este o companie cu capital 100% romanesc ce ofera servicii de reparatii,montaj,distributie interfoane ELECTRA
Compania a fost infiintata la inceputul anului 2011 si are in componenta personal specializat cu experienta in domeniu.ESI a fost creata ca raspuns la cererea pietei privind necesitatea serviciilor rapide si de inalta calitate.
Din anul 2013 distribuim echipamente ELECTRA in toata tara prin magazinul de interfoane.
Magazinul de interfoane este marca inregistrata din anul 2015
Din anul 2015 suntem instalatori certificati Legrand.
Instalarea și întreținerea unui interfon: instalarea de încuietori electrice și încuietori electrice, reglarea închiderilor ușii, conectarea unui monitor la un interfon video sau un microfon la o ușă audio, instalarea altor sisteme de control și controlul accesului.
Dacă sunteți interesat de aceste servicii - ați ajuns la locul potrivit!

Timp de mai mult de 6 ani am fost proiectarea, instalarea, întreținerea și repararea ușii și interfonurilor video, sisteme de supraveghere video, sisteme de control acces și dispozitive de uși. Maeștrii noștri au o vastă experiență în instalarea de interfoane uși și video, instalarea de sisteme electronice de securitate și dispozitive de blocare. Direcția principală a activității companiei noastre este instalarea de interfoane audio și video , precum și întreținerea și repararea acestora. Instalăm interfoane, interfoane video, și audio, camere de securitate, și dispozitive de blocare. Ce este un interfon video sau audio? În primul rând, acesta este un dispozitiv electronic complex compus dintr-un panou de apel și un interfon video, uneori cu o conexiune electronică conectată. Interfon video

Dacă aveți probleme cu acest magazin, raportați la probleme@trusted.ro.

Vezi aici toate opiniile lăsate de clienți despre acest magazin online.