CIF: 37236966

Nr. ord. reg. com: J40/364/2017

Sediu social: Strada Vasile Lascar, nr.23-25, sector 2, Bucuresti

Adresa site-ului: https://www.invietraditia.ro/

Data lansării: 2017-06-01

Categoria: Casă și grădină

Magazin atestat Trusted.ro din 2019-07-01.

SC INVIE TRADITIA CRAFTS SRL

Învie Tradiția este un magazin de produse tradiționale românești care există în casele românilor de sute de ani: ceramică și lut, produse din lemn, produse din piele, decorațiuni și mobilier, port tradițional, obiecte de cult, suveniruri și cadouri pentru suflet. Pentru că degeaba ne uităm cu nostalgie la casa părinților sau a bunicilor, la documentare despre meșteșuguri românești, în loc să încercăm să le aducem mai aproape de noi.

Proiectul nostru susține și încurajează meșteșugurile vechi de secole, născute la sat, care fac parte din bogățiile și patrimoniul cultural al României. Autenticitatea și singularitatea acestor opere de artă ieșite din mâinile meșterilor populari sunt date de tehnicile unice și diferite de la zonă la zonă, de motivele decorative folosite, de cromatica și materialele folosite, de calitatea și eleganța lor. Anual, sub influența tehnologizării și globalizării, aceste îndeletniciri stau sub semnul extincției, iar prezervarea lor este tot mai dificil de realizat.

Astăzi, fiecare dintre noi poate deveni un ambasador al autenticității și al prezervării artei populare românești. Cumpărând produse autentice, realizate manual, putem face primul pas important pentru păstrarea tradițiilor și pentru susținerea comunităților de meșteșugari români.

Dacă aveți probleme cu acest magazin, raportați la probleme@trusted.ro.

Vezi aici toate opiniile lăsate de clienți despre acest magazin online.