Magazin Atestat

TRUSTED.ro

Clienți online.  E-commerce.  Încredere.

CIF: 20945823

Nr. ord. reg. com: J40/2099/2007

Sediu social: Bucuresti, sector 2, str. Ion Maiorescu, nr. 8, ap. 1; Punct de lucru: Sos. Mihai Bravu nr. 62A, Sector 2 Cladirea Spectrum, parter

Adresa site-ului: https://europatravel.ro

Data lansării: 2004-01-01

Categoria: Turism

Magazin atestat Trusted.ro din 2019-01-22.

Marca TRUSTED.ro este validă până la data de 2023-01-22

EUROPA MERIDIAN RG SRL

Marca TRUSTED.ro este validă până la data de 2023-01-22

EUROPA TRAVEL s-a nascut ca manifestare a independentei si spiritului de aventura a catorva entuziasti, pentru care turismul reprezinta mai intai un mod de viata si mai apoi o afacere.

In cursul dezvoltarii sale, EUROPA TRAVEL si-a diversificat produsele si canalele de vanzare, mentinand la un inalt nivel criteriile de rentabilitate, de inovare si de calitate a produselor, obiectivele ramanand constante: dezvoltarea tuturor activitatilor agentiei cu rigoare si pasiune, cultivand o identitate proprie.

Punctul forte al activitatii EUROPA TRAVEL il constituie o buna cunoastere a clientilor, anticipandu-le nevoile si dorintele; pe baza acestora agentia si-a construit oferta, acordand o atentie maxima tarifelor, care, alaturi de calitatea prestatiilor, a asigurat formarea in timp a unei clientele stabile, care utilizeaza aproape exclusiv serviciile EUROPA TRAVEL pentru petrecerea vacantelor. Anticiparea asteptarilor clientilor si adaptarea la bugetele lor a determinat strategia EUROPA TRAVEL, care se rezuma la doua idei principale: asigurarea serviciilor optime de la plecare pana la sosire si asigurarea unor tarife accesibile.

Astfel, cu efort sustinut si multa pasiune, EUROPA TRAVEL a reusit sa se impuna ca cel mai mare tour-operator low-cost din tara.

 

 

Dacă aveți probleme cu acest magazin, raportați la probleme@trusted.ro.

Vezi aici toate opiniile lăsate de clienți despre acest magazin online.