Magazin Atestat

TRUSTED.ro

Clienți online.  E-commerce.  Încredere.

CIF: RO42520696

Nr. ord. reg. com: CUI 8992701105

Sediu social: Ryszarda Chomicza 13F, 55-080 Nowa Wieś Wrocławska (POLAND)

Adresa site-ului: https://emako.co.ro/

Data lansării: 2019-08-01

Categoria: Casă și grădină

Magazin atestat Trusted.ro din 2021-02-02.

Marca TRUSTED.ro este validă până la data de 2022-02-02

EMAKO.pl sp. z o.o.

Marca TRUSTED.ro este validă până la data de 2022-02-02

Emako.co.ro este un magazin online cu o gamă largă de produse de amenajări interioare, datorită cărora îți poți amenaja apartamentul confortabil și practic. Ne concentrăm pe produse originale de înaltă calitate de la furnizori de încredere pe care clienții noștri le apreciază de ani de zile. Bine ați venit în lumea accesoriilor, datorită căreia casa dvs. va fi funcțională și elegantă!

Ce poți găsi la noi?

BAIE
O gamă largă de accesorii pentru baie vă va permite să echipați această cameră cu tot ce aveți nevoie. În magazinul nostru veți găsi umerașe pentru prosoape, coșuri spațioase și organizatoare, precum și rafturi funcționale și etajere de baie. Există, de asemenea, covorase și covoare antiderapante, perdele de duș, precum și sistemele fără foraj de la Wenko, care vor permite instalarea rapidă și ușoară a accesoriilor de baie.

BUCĂTĂRIE
Gătitul în fiecare zi va deveni o plăcere dacă vă asigurați că bucătăria este echipată corespunzător cu vasele și accesoriile necesare. Faceti cunostinta cu oferta noastră și alegeți dintre sute de ustensile de bucătărie, datorită cărora puteți prepara cu ușurință orice fel de mâncare.

DECORAȚIUNI ȘI ORNAMENTE

Amenajează interiorul mult visat datorită unei game largi de accesorii care vă vor schimba casa! Oglinzi și ceasuri la modă în diverse stiluri, iluminat modern sau rame foto - toate acestea pot fi găsite în sortimentul magazinului nostru. Obțineți noi decoruri pentru camera dvs. de zi sau dormitor și bucurați-vă de aspectul lor confortabil și elegant.

DEPOZITARE ȘI CURĂȚARE
Aduceți ordinea în casa odată pentru totdeauna și sortați hainele și obiectele mici folosind containere și organizatoare practice, umerașe și accesorii pentru garderobă. În magazinul nostru veți găsi tot ce aveți nevoie pentru a aranja convenabil lucrurile în orice cameră.

Amenajează casa cu Emako.co.ro! <3

Dacă aveți probleme cu acest magazin, raportați la probleme@trusted.ro.

Vezi aici toate opiniile lăsate de clienți despre acest magazin online.