Magazin Atestat

TRUSTED.ro

Clienți online.  E-commerce.  Încredere.

CIF: 43518058

Nr. ord. reg. com: J8/15.12.2020

Sediu social: str Principala 156 Ciucea jud Cluj

Adresa site-ului: https://www.e-natura.ro/

Data lansării: 2021-01-01

Categoria: Alimentare și băuturi

Magazin atestat Trusted.ro din 2022-07-18.

Marca TRUSTED.ro este validă până la data de 2023-07-18

Asociatia Natura Vie

Marca TRUSTED.ro este validă până la data de 2023-07-18

Magazinul e-Natura este o întreprindere socială de inserție care aparține asociației Natura Vie. Asta înseamnă că 100% din profitul magazinului va fi redirecționat spre proiecte sociale (cu impact pozitiv în comunitate și întotdeauna 1/3 dintre angajații noștri vor aparține grupurilor vulnerabile.

Asociația Natura Vie este membru fondator al campaniei naționale Școala în natură care promovează educația în aer liber.

De asemenea, misiunea noastră socială este aceea de a susține educația ecologică și de a crea spații verzi și spații de învățare în aer liber în curțile școlilor din România, în colaborare cu asociația Life Education for All. Așadar, de câte ori veți cumpăra produse din magazinul e-Natura, veți contribui în mod concret educația și sănătatea copiilor voștri.

Ideea de a contribui la salvarea naturii o avem demult doar că în 2021 i-a venit rândul s-o punem în pratică și am ales s-o facem cu multă grijă și respect gândinandu-ne cum putem să-i ajutăm pe micii producători români de produse eco-friendly și zero-waste să-și facă cunoscute și să-și vândă mai bine produsele.

Ne adresăm acelor oameni care își trăiesc viața în mod conștient și responsabil și împărtășesc cu noi aceleași valori: iubirea pentru oameni și pentru natură, susținerea economiei locale și a celei circulare, sustenabilitate, comerț etic, conștientizarea oamenilor asupra risipei și stilului de viață care distruge planeta și redirecționarea a 100% din profit către proiecte sociale care ajută comunitatea.

Dacă aveți probleme cu acest magazin, raportați la probleme@trusted.ro.

Vezi aici toate opiniile lăsate de clienți despre acest magazin online.