Magazin Atestat

TRUSTED.ro

Clienți online.  E-commerce.  Încredere.

CIF: 34236651

Nr. ord. reg. com: J38/149/2015

Sediu social: str. Caminului nr.7B, Râmnicu Vâlcea, jud. Vâlcea

Adresa site-ului: https://www.dyfashion.ro/

Data lansării: 2012-09-01

Categoria: Haine, încălțăminte, accesorii

Magazin atestat Trusted.ro din 2018-05-21.

Marca TRUSTED.ro este validă până la data de 2024-07-14

SC Dyandress Fashion SRL

Marca TRUSTED.ro este validă până la data de 2024-07-14

Ne cunoastem inca din anul 2012 cand am indraznit sa intram pe piata online cu o gama restransa de rochii. Inca de pe atunci v-am pus la dispozitie produse de calitate, care sa incante privirile tuturor. Credem ca magazinul nostru online a ajuns la un nivel la care, voi, prietenele noastre ati dorit sa ajungem.
Magazinul nostru ofera saptamanal colectii noi, atat de rochii, cat si de haine de dama cu cele mai moderne si indraznete croiuri. Varietatea de culori pe care o punem la dispozitie si calitatea produselor ne-au facut sa ne cuibarim in inimile voastre si de fiecare data sa va incantam privirile cu noi modele. Pentru a avea tinute complete, magazinul nostru online va pune la dispozitie o gama variata de genti office sau posete de seara. Va putem ajuta sa faceti cele mai cool alegeri si sa straluciti la fiecare eveniment.
Ti-am castigat treptat increderea punand la dispozitie produse fabricate in Romania cu mare drag de catre colaboratorii nostri. Atentia la detalii si cusaturi, calitatea materialelor atent alese, dar si croiurile diverse sunt atuurile cu care te intampinam in acest sezon.
 

Dacă aveți probleme cu acest magazin, raportați la probleme@trusted.ro.

Vezi aici toate opiniile lăsate de clienți despre acest magazin online.