Magazin Atestat

TRUSTED.ro

Clienți online.  E-commerce.  Încredere.

CIF: RO41568246

Nr. ord. reg. com: J06/1118/2019

Sediu social: STR VASILE GOLDIS NR 3 , BISTRITA, BN

Adresa site-ului: https://www.dezinfecteaza.com/

Data lansării: 2020-05-01

Categoria: Sănătate și frumusețe

Magazin atestat Trusted.ro din 2020-12-28.

Marca TRUSTED.ro este validă până la data de 2023-02-08

ANA EVENTS & PR SRL

Marca TRUSTED.ro este validă până la data de 2023-02-08

Este o platforma de vanzare de echipamente de protectie, medicale si de dezinfectie care se adreseaza tuturor celor care au un activ de angajati si/sau un domeniu de activitate in care este o nevoie constanta de astfel de echipamente. Ne propunem sa cream o legatura intre producatorul roman si firmele romanesti.

Piata acestor echipamente este fragmentata si lasa destul de mult spatiu de manevra speculei si achizitiilor disperate rezultate din aceasta necunoastere a producatorilor romani.

Ceea ce face platforma noastra dezinfecteaza.com seamana foarte mult cu ceea ce fac alte platforme de vanzari, mai exact , isi propune sa aduca pe piata larga produse de protectie si medicale fara adaos commercial. Daca acestia se adreseaza consumatorilor casnici , noi ne adresam in mare parte firmelor, institutiilor, organizatiilor, in functie de capacitatea producatorilor care vor alege sa faca parte din acest proiect.

Platforma dezinfecteaza.com isi propune sa fie un liant intre producatorul roman de echipamente de protectie-medicale si organizatiile care inteleg ca lumea cum o stiam noi nu va mai fi la fel o buna perioada de timp si sunt constiente ca trebuie sa-si protejeze mai bine angajatii si automat business-urile .

Dacă aveți probleme cu acest magazin, raportați la probleme@trusted.ro.

Vezi aici toate opiniile lăsate de clienți despre acest magazin online.