Magazin Atestat

TRUSTED.ro

Clienți online.  E-commerce.  Încredere.

CIF: RO18438055

Nr. ord. reg. com: J12/714/2006

Sediu social: Cluj Napoca, Str. Henri Barbusse, Nr.59-61, Cladirea C4

Adresa site-ului: https://www.decorino.ro

Data lansării: 2017-01-01

Categoria: Casă și grădină

Magazin atestat Trusted.ro din 2019-05-15.

Marca TRUSTED.ro este validă până la data de 2021-05-31

SC Trio Carpet SRL

Marca TRUSTED.ro este validă până la data de 2021-05-31

Decorino a aparut din pasiunea pentru pentru frumosul de acasa.

La inceput a fost covorul! In calatoriile prin tari din Europa si Asia, ne-au atras mereu magazinele cu covoare. Petreceam minute intregi pentru a admira designul, materialele si imbinarea armonioasa de culori.

Am inceput sa vizitam producatori si sa asistam la procesul asiduu de realizare a unui covor. Este fascinant sa vezi de cata meticulozitate, atentie si pasiune dau dovada cei care realizeaza covoare manual, prin innodare fir de matase cu fir de matase. La fel de fascinante sunt si tehnicile ultamoderne de realizare a covoarelor din fire naturale sau sintetice sau imbinari din aceste 2 materiale. Rezultatul este acelasi: covoarele superbe pe care le propunem clientilor nostri. Trebuie sa recunoastem ca ne plac casele care au covoare, sunt mult mai calduroase, mai primitoare!

Am pornint la drum cu acest magazin online manati de dorinta de a aduce cea mai mare diversitate in materie de covoare la un click distanta de cel care doreste sa-si amenajeze casa pentru a avea acel sentiment minunant de „acasa”. Am fost si suntem permanent constienti ca experienta interactiunii cu produsul, intr-un magazin, este destul de greu de inlocuit. Tocmai de aceea suntem preocupati sa facem cat mai „reala” interactiunea vizitatorilor nostri cu produsele din spatiul virtual oferind permanent imagini cat mai concludente, consultanta, si servicii cat mai bune.

Dacă aveți probleme cu acest magazin, raportați la probleme@trusted.ro.

Vezi aici toate opiniile lăsate de clienți despre acest magazin online.