Magazin Atestat

TRUSTED.ro

Clienți online.  E-commerce.  Încredere.

CIF: RO 23144706

Nr. ord. reg. com: J40/1277/2008

Sediu social: B-dul Theodor Pallady nr. 287 Sector 3, Bucuresti

Adresa site-ului: https://www.debonaire.ro/

Data lansării: 2019-05-01

Categoria: Cadouri, bijuterii, flori

Magazin atestat Trusted.ro din 2020-05-06.

Marca TRUSTED.ro este validă până la data de 2023-05-06

MERCURIUS DESIGN SRL

Marca TRUSTED.ro este validă până la data de 2023-05-06

DEBONAIRE este reflexia experienței, provocarea prezentului, speranța împlinirilor viitoare

Era începutul anului 2008 când entuziasmul tinereții și dorința de “altceva” ne-au îndrumat pașii către o nouă etapă a vieții, crezând cu înverșunare că o banală pasiune pentru hand-made poate fi transferată în sfera corporate și că jocul de lumini și umbre al obiectelor create de noi poate fi o nouă opțiune în promovarea companiilor.

Misiunea nu a fost una simplă, însă atunci când înveti primele lecții de business alături de companii multinaționale ce iși încredințează “greutatea” brand-lui unui concept atât de original, orice îndoială devine certitudine și mergi mai departe ghidat de responsabilitatea de a nu trăda niciodată încrederea acordată de clienți.

În anii ce au urmat, obiectelor hand-made, create în atelierul propriu, li s-au alăturat și produse gourmet, conturându-se prima colecție de cosuri cadou. Astfel am învățat că drumul spre succes e un tandem subtil între perseverență și competitivitate și că dorința perpetuă de “altceva” a companiilor este o adevarată provocare a pasiunii de a crea și de a dărui rafinament, originalitate și eleganță într-un domeniu în care “jocurile” par a fi făcute dar în care credem cu înverșunare că succesul nu inseamnă compromis.

Oferirea de cadouri gourmet ca mijloc de consolidare a relațiilor de business sau de apreciere a angajaților reprezintă un incontestabil instrument de promovare a companiilor...însa experiența ne-a învatat că a scoate un concept din sfera banalului implică dăruire și credința că ceea ce oferim poartă cu sine un mesaj.

Dacă aveți probleme cu acest magazin, raportați la probleme@trusted.ro.

Vezi aici toate opiniile lăsate de clienți despre acest magazin online.