Magazin Atestat

TRUSTED.ro

Clienți online.  E-commerce.  Încredere.

CIF: RO26372016

Nr. ord. reg. com: J40/60/2010

Sediu social: Str. Valea Ialomiţei Nr. 4, Bl. C11, Sc. B, Ap. 78, sector 6, Bucureşti

Adresa site-ului: https://www.deajoaca.ro/

Data lansării: 2019-07-13

Categoria: Bebeluși, copii, jucării

Magazin atestat Trusted.ro din 2020-08-03.

Marca TRUSTED.ro este validă până la data de 2022-08-03

Content Media Consulting S.R.L.

Marca TRUSTED.ro este validă până la data de 2022-08-03

Content Media Consulting este o companie care a apărut în anul 2010 pentru a aduce publicului din România sub formă de inserturi în publicațiile de la acel moment, conţinut de divertisment asociate ziarelor şi revistelor de pe piaţă. De la CD-uri și DVD-uri și colecții de cărți, ne-am diversificat oferta, crescând odată cu aspiraţiile şi nevoile publicului nostru.
Am crescut împreună, am adus în România entertainment de calitate, ne-am schimbat în timp produsele şi oferta, v-am povestit despre căţei şi pisici, despre minerale şi alte minuni ale naturii, am hrănit pasiunea colecţionarilor, am explorat împreună universul ceasurilor militare, al soldaţilor de plumb, al tancurilor şi avioanelor din armata japoneză.

Iar acum am creat deajoaca.ro, un site unde veţi găsi produse educaţionale, dedicate copiilor – resursa noastră cea mai de preț – şi părinţilor. Produse care să îi ajute pe copii să se dezvolte, să îşi exerseze sau descopere aptitudinile, să îşi găsească pasiunile şi provocările. Prin deajoaca.ro, ne propunem să aducem schimbarea în societate, prin seturi educaţionale destinate educaţiei non-formale, care pot deveni preferatele familiei, destinate petrecerii unui timp de calitate împreună.
Credem în dezvoltarea armonioasă, prin îmbinarea activităților în aer liber cu activitățile educative, unde creativitatea, imaginația și perseverența sunt folosite în mod adecvat vârstei. Prin produsele pe care vi le propunem, ne dorim să vă ajutăm, în calitate de părinți, să comunicați mai bine cu propriii copii, să îi cunoașteți mai bine și să îi ajutați să devină oameni frumoși.

Dacă aveți probleme cu acest magazin, raportați la probleme@trusted.ro.

Vezi aici toate opiniile lăsate de clienți despre acest magazin online.