Magazin Atestat

TRUSTED.ro

Clienți online.  E-commerce.  Încredere.

CIF: RO27102215

Nr. ord. reg. com: J22/911/2010

Sediu social: str. PODISULULUI NR.5, IASI, județul Iași

Adresa site-ului: https://www.dames.ro/

Data lansării: 2014-11-04

Categoria: Haine, încălțăminte, accesorii

Magazin atestat Trusted.ro din 2020-10-09.

Marca TRUSTED.ro este validă până la data de 2021-10-11

All Cio Invest S.R.L

Marca TRUSTED.ro este validă până la data de 2021-10-11

DAMES iti confera incredere, feminitate si eleganta punandu-te in valoare prin tinute clasice care intodeauna evidentiaza calitatile unei femei, indiferent de varsta.

Dames.ro este noua ta destinatie de moda online, este alegerea femeilor care apreciaza piesele vestimentare versatile realizate cu migala, sarguinta si dedicare in Romania, din dragoste pentru romance.

Pe www.dames.ro vei gasi tinute casual, cocktail, office, dar si de ocazie realizate din materiale calitative, cu finisaje premium, in culori si croieli inspirate de tendintele de podium realizate de o echipa de peste 150 de stilisti, modelieri si crioitori romani, la pret de producator.

Te invitam sa descoperi si creatiile din noua colectie, Dames Premium Collection, o colectie capsula ce rivalizeaza cu creatiile ale marilor case de moda- poarta aceste piese si vei fi asmirata si invidiata pentru finete, eleganta si rafinament.

Nu evita nici colectiile digitale, cu imprimeuri 100% originale, perfecte pentru firile indraznete si care vor sa iasa din anonimat. Sper deosebire de magazinele online clasice, te poti juca si tu inspiratia si iti poti crea propriile imprimeuri si, deci, piese carora le-ai facut tu insati designul.

Te invitam in clubul femeilor de exceptie Dames!

Dacă aveți probleme cu acest magazin, raportați la probleme@trusted.ro.

Vezi aici toate opiniile lăsate de clienți despre acest magazin online.