Magazin Atestat

TRUSTED.ro

Clienți online.  E-commerce.  Încredere.

CIF: 9485309

Nr. ord. reg. com: J16/546/1997

Sediu social: Adresa: Valea Roșie, str. Rovinari, nr. 19, Craiova, Dolj

Adresa site-ului: https://www.charisma-deco.ro/

Data lansării: 2021-01-01

Categoria: Casă și grădină

Magazin atestat Trusted.ro din 2023-05-30.

Marca TRUSTED.ro este validă până la data de 2024-05-31

S.C. ELECTRIC MASTERS S.R.L.

Marca TRUSTED.ro este validă până la data de 2024-05-31

Povestea Charisma a început în 1997, odată cu înființarea companiei. La început a pornit din dragostea de artă și frumos, fiind mai mult un hobby. Cu timpul, odată cu maturizarea noastră ca și companie, am cristalizat misiunea "Arta de a fi unic" și am transformat magazinele Charisma într-un etalon în ceea ce privește designul interior și într-un concept de ceea ce înseamnă un cadou care să te reprezinte.
Compania a crescut organic, având în prezent mai multe magazine fizice și online și o rețea de distribuție en gros importantă. În ultimii ani, firma a stabilit contacte cu furnizori din diferite țări exotice precum India, Thailanda, Bali (Indonezia) și Grecia, de unde am început să importăm produse manufacturiere cu caracter unicat.
Magazinele Charisma, magazinele care te reprezintă, oferă un nou mod de abordare pentru toți cei care doresc o alternativă, obiectele pe care le propunem remarcându-se prin unicitate, originalitate și calitatea materialelor din care sunt confecționate.
Produsele de aromaterapie, uleiuri volatile, bețe parfumate și potpourri vă îmbie să pătrundeți într-o lume specială a mirosurilor, în care închizând ochii să vă puteți trezi înviorați în câmpurile de lavandă din regiunea Provence sau să zburați dincolo de nori în Shangri La, în ținuturile exotice din îndepărtata Indie, unde aromele bețelor parfumate îmbată și seduc prin diversitate...
Nici cei care își doresc produse din gama noului trend retro clasic și cel glamour nu vor fi dezamăgiți. Din 2010 am început o colaborare cu o importantă companie din Grecia, în urma căreia avem plăcerea să vă introducem în fastuoasa lume a modei și a produselor strălucitoare. Lume în care, cu ajutorul ramelor foto, al tablourilor, seturilor de bucătărie, ceasurilor și oglinzilor cu strasuri și cristale Swarovski, poți să îți configurezi în căminul tău un colț în care să te imaginezi alături de o pleiadă de vedete precum Marilyn Monroe, simbolul glamour al anilor ’50.

Dacă aveți probleme cu acest magazin, raportați la probleme@trusted.ro.

Vezi aici toate opiniile lăsate de clienți despre acest magazin online.